Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Trening na wakacje ... czy dobry ??

player94

Wysłana - 20 czerwca 2009 20:00    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

A więc na paczątku witam wszystkich bo jest to mój 1. post
Ułożyłem sobię plan treningowy na te wakacje ... Chciałbym się dowiedzieć od mądrzejszych od siebie czy jest on dobry ..

A więc:
9:00 - pobudka
11:00 - trening ... 10 min rozgrzewki ... 20 minut swobodnej zabawy z piłką ( żongielka itp ) ... 1 km na 40-50% obciążenia ...3 minuty odpoczynku ... i jeszcze raz 1km 40,50 % ... 15 minut skakanka

18:00 - 2 trening .. 10 min rozgrzewki ... 30 - 40 min zabawa z piłką ... 15 min skakanka

Czy jest on w miarę dobry ? Co byśćie dodali co odrzucili ? Zależy mi na dobrym przygotowaniu do sezonu aaa... Mam 15 lat

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 20 czerwca 2009 21:51 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł
Olimp - Gold Omega 3 sport edition

CENA: 38.00zł
SFD - SFD Leucine Carboplus

CENA: 22.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Ronaldo08

Wysłana - 20 czerwca 2009 21:51    Edytuj Cytuj
niechciał bym cie martwic ale trening jest do bani... z takim treningiem szkoda czasu marnowac. Po pierwsze za krótka całość rób tak zeby ci wyszło z 2 godziny dziennie na wakacjach masz duzo czasu na odpoczynek i trening wykorzystaj to mozna dłużej trenowac po drugie gdzie przygotowanie siłowe??? ze niewspomne o szybkosciowym?? włącz tu siłownie 2 godziny rób specjalny trening szybkosciowy wykorzystaj basen dużo biegaj ta zabawa z piłką niejest taka wazna na wakacjach masz sie przygotowac "fizycznie" a nie technicznie do sezonu. skakanka bardzo mądrze daje koordynacje szybkosć skoczność. Trening ułóz jeszcze raz od poniedziałku do soboty niedziela rób odpoczynek trenuj dużo i duzo odpoczywaj niezmarnuj wolnego czasu i bedzie dobrze

Zmieniony przez - ronaldo08 w dniu 2009-06-20 21:53:41

barca4

Wysłana - 20 czerwca 2009 22:10    Edytuj Cytuj
o 11 trening? na największym słońcu...
o 8 wstań a o 9:15 trening :)

Visca el Barca!!!

player94

Wysłana - 21 czerwca 2009 17:18    Edytuj Cytuj
interwały przez pierwszy miesiąc będą odpowiednie ? jeżeli chodzi o przygotowanie siłowe nie mam za bardzo siłowni do dyspozycji ... a więc pompki,przysiady będą dobre ?

barca4

Wysłana - 21 czerwca 2009 18:43    Edytuj Cytuj
tak

Visca el Barca!!!

Ronaldo08

Wysłana - 21 czerwca 2009 20:46    Edytuj Cytuj
Pompki, przysiady, brzuszki podciągniecia na drążku itp... odmierz około 50 metrów i wykonuj cwiczenia szybkosciowe skipy, przyspieszenia, sprinty kombinuj ułoż solidny plan treningowy i duzo skakanka bardzo pomaga

player94

Wysłana - 21 czerwca 2009 23:50    Edytuj Cytuj
dzieki wielkie;)

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Trening na wakacje ... czy dobry ??

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.