Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Trening na spalenie tłuszczu - powrot po kontuzji

jasiu676

Wysłana - 15 marca 2010 11:40    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam Was.

Od 4 miesiecy borykam sie z kontuzja stawu skokowego, co uniemozliwia mi bieganie. Prawdopodobnie potrwa to jeszcze pare miesiecy.

Wczesniej, przed kontuzja, regularnie biegalem, uprawialem kilka sportow - bylem aktywny fizycznie, mialem tez dobra kondycje. Wazylem 75 kg przy wzroscie 179 cm.

Po nabawieniu sie urazu miesiac lezalem bez ruchu w lozku. W tym czasie, by nie przytyc (zalezy mi, by trzymac dobra wage - jeszcze 4 lata temu wazylem 85 kg, udalo sie schudnac i nie chce tego zmarnowac) jadlem bardzo malo - momentami 200 kcal dziennie. W ciagu tego miesiaca schudlem 5 kg i obecnie waze 70 kg.

Oczywiscie wiadomo, ze to 'chudniecie' polegalo glownie na utracie miesni, ktorych teraz zostalo mi juz niewiele.

Co ciekawe, przy wadze 70 kg i wzroscie 179 mam az 18,5% tluszczu w organizmie. I tego tluszczu wlasnie chcialbym sie pozbyc. Wiekszosc znajduje sie na brzuchu. I tu moje pytanie.

Jako, ze nie moge biegac, jedyna dopuszczalna forma aktywnosci fizycznej jest u mnie rower, basen i wszelkie cwiczenia silowe, ale w warunkach domowych (nie mam zadnego sprzetu, a na silownie nie bede mial juz czasu). Co proponujecie robic i jak cwiczyc, by spalic ten tluszcz do poziomu ok 12% oraz nabraniu troche miesni?

Dodam, ze caly czas trzymam diete ok 1000-1200 kcal dziennie - jem wszystko, byle miescic sie w tym przedziale.

Dzieki za wszelkie pomocne rady.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 18 marca 2010 09:41 
W większości przypadków polecamy:

Pvl - Mutant Mass

CENA: 219.00zł
Trec - Mass XXL

CENA: 159.00zł
Gaspari Nutrition - MyoFusion

CENA: 149.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

TheBigBoss

Wysłana - 18 marca 2010 09:41    Edytuj Cytuj
http://www.sfd.pl/Po_g%C5%82od%C3%B3wce...zrozumia%C5%82am%2C_ale_co_teraz_-t579813.html

kazdemu zdaza sie popelnic ten blad z glodowka.Poczytaj dzial odzywianie, odzchudzanie,naucz sie o diecie i moze za rok cos z ciebie bedzie...

Zmieniony przez - TheBigBoss w dniu 2010-03-18 09:43:59

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Trening na spalenie tłuszczu - powrot po kontuzji

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.