Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Trening na silowni po treningu bokserskim..?? Prosze o rade!!

Shadi22

Wysłana - 11 lutego 2009 12:06    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam. Mój problem dotyczy planu treningowego. Zapisalem sie na boks. Nie wiąze z tym przyszlości cwicze dla siebie. Gdy nie mialem treningow bokserskich moj plan wygladal tak: Pon. Triceps+plecy Śr. Nogi+biceps Pt. Barki+klata... Teraz nie wiem jak to pogodzic poniewaz trenuje boks 3 razy w tyg. we poniedzialek czwartek i sobote i chcialbym rownież w te dni cwiczyc na silowni zaraz po treningu bokserskim. Nie wiem jak to rozplanowac... czy przeniesc moze klate z barkami na poniedzialek gdyz te partie potrzebuja wiecej czasu na regeneracje...?? Prosze o rady.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 11 lutego 2009 20:36 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł
SFD - SFD 100% Pure Power

CENA: 4.00zł
SFD - SFD Leucine Carboplus

CENA: 22.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Shadi22

Wysłana - 11 lutego 2009 20:36    Edytuj Cytuj
Dlaczego nikt nie odpowiada?? Temat był przeglądany kilkanaście razy a nikt nie odpisal...........

Maruder

Wysłana - 11 lutego 2009 21:45    Edytuj Cytuj
a masz jeszcze siłę po treningu na siłownię? Pamiętam, że kiedy ja zaczynałem trenować kickboxing to po kazdym treningu czułem się jak po zderzeniu z cieżarówką O siłowi tego samego dnia nie było nawet mowy. Siłownie właczałem do treningu w dni bez kk.

borat147

Wysłana - 11 lutego 2009 21:54    Edytuj Cytuj
boks rozwinie Ci sylwetkę nie martw się o to, uważaj żeby nie przeciążyć organizmu, jeden - dwa dni treningowe starczą w zupełności,ja osobiście na siłkę chodziłem tylko w sobotę.pzdr
Znawca -

Xspeed08

Wysłana - 12 lutego 2009 18:59    Edytuj Cytuj
Uwziąłeś się na forum, ze nikt nie odpowiada a sam tutaj olałeś temat i nie odpowiedziałeś

jak masz boks 3xtyg, zredukuj siłownie do 2xtyg i rób FBW, wpasuj je tak jak Ci odpowiadają, sam wiesz najlepiej w który dzien co robisz i jak się czujesz..

BTW 1 czy Ty robiłes triceps przed plecami i barki przed klata?
BTW 2 staraj nastepnym razem sie bardziej czytelnie/estetycznie pisac posty

Shadi22

Wysłana - 13 lutego 2009 15:13    Edytuj Cytuj
Najpierw robilem plecy pozniej bic a po barkach klate... Sorry nie moglem wczesniej odpisac...sprobuje zrobic tak jak mowisz... dzieki

Shadi22

Wysłana - 13 lutego 2009 15:14    Edytuj Cytuj
Oj sprostowanie.. tric po plecach

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Trening na silowni po treningu bokserskim..?? Prosze o rade!!

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.