Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Trening na siłe- aco z masą?

boguc

Wysłana - 27 listopada 2005 13:18    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam!!!
Mam pytanie, czy jeżeli zastosuję typowy trening siłowy na klatę to również wzrośnie mi masa. Czy co gorsza mi jej ubędzie? Czytałem już kupę postów na tym forum, lecz nie było to nigdzie dokładnie określone. z gory dziex. Pozdro!

Specjalista w dziale "Odżywki i suplementy"
9 kg czystej masy mięśniowej w 2 tygodnie - allegrowicze nie wierzcie w takie bzdury

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 27 listopada 2005 13:31 
W większości przypadków polecamy:

ActivLab - BCAA Xtra

CENA: 49.00zł
SFD - SFD Complete Protein Plus

CENA: 39.00zł
Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

greku_806 moto.ifd

Wysłana - 27 listopada 2005 13:31    Edytuj Cytuj
a diete jaka masz?

[http://www.pajacyk.pl] - Kliknij.

www.fmoto.pl Forum motoryzacyjne, zapraszam!
Znawca -

Damixxx

Wysłana - 27 listopada 2005 13:33    Edytuj Cytuj
generalnie przy cyklach siłowych rośnie troche masa
i odwrotnie
przy cyklach masowych rosnie sila
jak masz dodatni bilans kcal to i masz wiecej energii

boguc

Wysłana - 27 listopada 2005 13:52    Edytuj Cytuj
Dieta opiera się na tym, że co 3 godz jem ok 35-40 g białka. Do tego nie za dużo węglowodanów i trochę tłuszczy. 2 miesiące temu byłem prawie płaski na klacie , a przy pomocy takiej diety teraz ładnie widać klatkę, czyli daje mi ona świetne efekty. Jak już mowiłem zacząłem ćwiczyć 2 miesiące temu i teraz wyciskam plasko 55 kg. Chcę właśnie poprawić siłę w wyciskaniu jednocześnie robiąc masę. Czy ktoś mógłby mi zapodać jakis WYPRÓBOWANY, przynoszący rezultaty terning na siłę? Byłbym wdzięczny. aha zapomniałem dodać że mam 17 lat (wczoraj miałem urodzinki :) ). Wiem że jak na ten wiek to mało i rozumim jeżeli ktoś po mnie pojedzie, lecz te forum służy chyba właśnie do pomagania sobie nawzajem :)

9 kg czystej masy mięśniowej w 2 tygodnie - allegrowicze nie wierzcie w takie bzdury

greku_806 moto.ifd

Wysłana - 27 listopada 2005 14:29    Edytuj Cytuj
Najlepszego . wegli jedz z 5g na kilogram masy ciala. pamietaj ze na poczatku przygody z silka wszystko idzie ladnie pieknie ale pozniej zaczynaja sie schody.

Znawca -

boguc

Wysłana - 27 listopada 2005 20:27    Edytuj Cytuj
Dzieki greku_806 . Możesz mi powiedzieć ile wyciskasz na klatę ,jaki jest twój staż i od ilu kg zaczynałeś?

greku_806 moto.ifd

Wysłana - 27 listopada 2005 21:22    Edytuj Cytuj
wszystko za malo zeby Ci napisac

Znawca -

mucia

Wysłana - 28 listopada 2005 14:12    Edytuj  Cytuj
damixxx to wcale nie musi byc prawda, jezeli jechales cyklem bardzo typowo masowym ( hypertrofia miesni) przy przejsciu na trening bardzo typowo silowy masa spadnie a sila wzrosnie.

Don Garcia

Wysłana - 28 listopada 2005 14:33    Edytuj Cytuj
Zależy od wielu czynników, głownie od genetyki cżłowieka. U mnie przy treningach masowych cięzar stoi w miejscu a przy siłowych masa stoi . Nawet czuje lekkie spadki.

pozdrawiam

a ten co mi zmienił podpis na jestem lamerem sam jest lamerem i niech sie wali na ryj.

pozdrawiam
Ekspert -

boguc

Wysłana - 29 listopada 2005 16:51    Edytuj Cytuj
A mógłby mi ktoś dać jakiś SPRAWDZONY trening na siłę klatki dla początkującego?

Don Garcia

Wysłana - 29 listopada 2005 17:07    Edytuj Cytuj
Prawda jest taka, że początkującym nie poleca się treningów siłowych, ze wzgledu na mały staż i słabych stawów. Podczas rocznych zmagan na siłowni siła idzie itak całkiem dobrze, wiec nie widze sensu robienia treningów siłowych.

a ten co mi zmienił podpis na jestem lamerem sam jest lamerem i niech sie wali na ryj.

pozdrawiam
Ekspert -

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Trening na siłe- aco z masą?

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.