Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Trening na rzeźbę dla dziewczyny ;-0 SOGi za pomoc !

creAtinee

Wysłana - 16 grudnia 2008 18:00    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam, potrzebuję trening na rzeźbę dla dziewczyny. Chce ona sie wyrzeźbić, chodzi o trening na wszystkie patrie.. Ustalilem juz diete dla niej, oraz aeroby (6 weidera + jakieś cwiczenia ) Chodzi o rzezbienie i ujędnianie mięśnia, nie chce by umuskularnily jej sie mocno np. łydni Trening na miesnie plecow juz mam gotowy Potrzebuję na: nogi, barki, klatkę, biceps, triceps - chodzi mi o delikatne cwiczenia które spalą kalorie. Ma zakupiony pas neoprenowy, cwiczenie w polarze.
Czekam na odpowiedzi ;)))))))

Quid te non necaverit, certe confirmabit - Co Cię nie zabije, z pewnością cię wzmocni !

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 16 grudnia 2008 18:39 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD Complete Protein Plus

CENA: 39.00zł
SFD - SFD 100% Pure Power

CENA: 4.00zł
Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Iran18

Wysłana - 16 grudnia 2008 18:39    Edytuj Cytuj
Z tym polarem to jest jakis kit slyszalem tak samo jak z tymi kombinezonami...Bo jak by nie bylo to z pod skóry nie wypacasz tłuszczu(moze sladowe ilosci) tylko wodę podskórna(ktorej brak sprawia wrażenie ze ma sie mniej w pasie , ale siła rzeczy po jakims czasie poziom tej wody sie uzupelni i znowu mamy tyle samo w bebzunku ;] Więc chyba nie ma sensu katowania się w grubym polarze, no chyba ze dziewczyna chce oczyscic pory ;D

**Adrenaline Machine**
Co Cie nie zabije to Cie wzmocni!

borat147

Wysłana - 16 grudnia 2008 18:52    Edytuj Cytuj
moja laska ćwiczy.
-uginanie ramion stojąc hantelki 0,5 kg
-batterfly na atlasie
-ściąganie drążka wyciągu do klatki
-wiosłowanie na maszynie z przesuwanym siedzeniem.
-twister
-brzuszki
-wznosy nóg w zwisie
-wspięcia na palce na maszynie

i trochę innych ćwiczeń których nie potrafię nazwać :) pokazałem jej jak może rozciągać nogi na wyciągach bramy. dużo siedzi na rowerku i biega na bieżni rozpisz jej jakieś ćwiczenia tylko wszystko z głową, pusta sztanga i maszyny na minimalnym obciążaniu :)
Znawca -

creAtinee

Wysłana - 16 grudnia 2008 22:45    Edytuj Cytuj
Iran - ciekawie ;) Sog
Borat - chodzi mo o cos podzielonego na partie, ale cwiczenia sie przydadza- Sog

Quid te non necaverit, certe confirmabit - Co Cię nie zabije, z pewnością cię wzmocni !

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Trening na rzeźbę dla dziewczyny ;-0 SOGi za pomoc !

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.