Witam mam za sobą 8 letni staż na siłowni wyniki jakie osiągnąłem są zadowalające za wyjątkiem klatki jest ona ewidentnie moją pięta achillesową oraz ale troche mniejszym stopniu boku barków, probowałem już naprawde wielu metod łacznie z tym ze na pol roku rozstaklem sie zupelnie z ławką płaska i robilem wszystko tylko iwyłacznie na skosach a co do barków to robie mnustwo serii wznosów bokiem ale też jakos nie idą. Czy ktoś moze kiedys mmial podobną sytuacje badz zna jakis trening który jest w stanie w jakis sposób spowodowac ze klatka sie w koncu powiekszy to był bymn wdzięczny za podpowiedź.
Probowales pompek na poreczach na klatke? Mozesz zawsze sprobowac eksperymentu Pumy na klatke. A co do barkow wyciskanie zza glowy ladnie angazuje boczny akton, unoszenie bokiem to tylko dodatek Chcesz poprawic jej wyglad czy wyniki silowe? Nie sprecyzowales tego
Don't be afraid to be weak, don't be too proud to be strong.
1265583249000
Jodełko
Wysłana - 08 lutego 2010 11:50
wyciskanie zza glowy jest kontuzjogenne co do klaty sprecyzuj, co cehsz osiagnac, jaki trening by ci pasował, daj foty...
Zmieniony przez - Jodełko w dniu 2010-02-08 11:51:43
na barki na "odciecie"sa dobre wznosy bokiem nie wiem czy probowałes tej metody moze to nie jest nic nowego ale powiem;p w dolnej fazie ruchu nie opuszczaj do samego konca i w ostatnim momecie rob nagły zryw w gore...oposzczasz wolno i w ost chwili nagle szybki zryw w gore i tak rob z takim ciezarem zeby ostqatnie ruchy to były juz tylko w samym dole dosłownie na kilkanascie cm w gore oczywiscie zrywajac nagle do gory