COŚ O SOBIE ZANIM ZAPYTASZ O RADĘ wg tego szablonu:
DZIĘKI INFORMACJOM, KÓRE PODASZ będzie można od razu przejść do konstruktywnej i KONKRETNEJ pomocy w Twojej sprawie.
1.Ile czasu już trenujesz-czy robisz to systematycznie-jeśli tak-to ile czasu. Jeśli nie-to opisz jakie odstępy i jakie okresy treningów? 2.Jak trenowałeś ostatnio:3-6 miesiecy-podaj konkretny plan treningowy zawierający: -rozkład tygodniowy treningów (z podziałem na grupy mięśniowe), -ćwiczenia, serie, powtórzenia, procentowe cięzary, długość przerw pomiędzy seriami jaką stosowałeś, -jakie efekty przyniósł ten trening-konkretnie:masa, tłuszczyk, rzeźba, wytrzymałość, siła, zmęczenie, spadek wagi, itd.??? 3.Opisz konkretnie swoje cele-co chcesz osiągnąć: siłę, masę, wytrzymałość, rzeźbę...??? 4.Podaj swoje możliwości czasowe i sprzętowe. 5.Podaj przeciwwskazania medyczne o ile takie są. 6.Opisz jaką stosowałeś do tego treingu diete-czy stosowałes?
1. Cwicze jakies prawie 2 lata. 2. Trening na sile wyciskania na lawce + masowy na reszte grup. 3. Rzezba 4. Nieograniczone 5. ---- 6. Chce stosowac CKD+ECA+BCAA
A ladowanie to wiadomo: B: do 2 T: do 50 g W: ile wlezie do 850 g
1114986187000
toshiba
Wysłana - 02 maja 2005 03:00
witam wszystkich wiecie nie mam zadnego starzu na silce jestem poczatkujacy przeczytalem pelno dzialu i nic nie kapuje moze pomogl by mi ktos z ulozeniem plany jakiegos na pol roku i diete wytlumaczyl jak sie uklada serio przeczytalem pelno stafu i nic nie kapuje tak glupio bym sie nie pytal moje wymiary
15 lat 95kg 188cm i chcialbym uzyskac rzezbe mam lawke i ciezary ze sztanga i 5 kilowe hantelki prosze o pomoc
Osobiście nie mam przekonania do diet niskowęglowodanowych. To raz, a dwa, to uważam, że masz znacznie zbyt mało białek w tej rozpisce. A trzy, to jeśli już się zdecydujesz, by to wprowadzać musisz liczyć się z tym, że minie trochę czasu, zanim organizm przestawi się na metabolizm tłuszczy.