Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Trening brzucha oraz ud dla osoby z wrażliwym kolanem

tomek_lyse

Wysłana - 20 lutego 2010 14:16    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam tak jak w temacie. Moja dziewczyna chciała by zacząć trening domowymi sposobami na spalenie tłuszczyku z ud, brzuszka oraz ewentualnie łydek, jednakże jej kolano jest bardzo podatne na kontuzję, dla tego zwracam się z prośbą o podanie mi ćwiczeń, które w minimalnym stopniu obciążały by tą część ciała, Z góry wielkie dzięki ;)

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 20 lutego 2010 14:39 
W większości przypadków polecamy:

Pvl - Mutant Mass

CENA: 219.00zł
Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł
Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

aPaTIIa

Wysłana - 20 lutego 2010 14:39    Edytuj Cytuj
Ja proponowałabym wyjść z domu na basen, praktycznie zero obciążenia na kolano, oczywiście przydałaby się także dieta. Jeśli dziewczyna ma silną wolę to A6W też polecam, raczej kolano wytrzyma taki trening.

tomek_lyse

Wysłana - 20 lutego 2010 15:13    Edytuj Cytuj
BAsen odpada bo nie umie plywac :( a a6w jest raczej na wzmocnienie miesni niz na redukcje, chyba że się myle?

KUBINHO

Wysłana - 20 lutego 2010 15:29    Edytuj Cytuj
A6w to pic na wodę nie polecam

aPaTIIa

Wysłana - 21 lutego 2010 12:51    Edytuj Cytuj
może czas nauczyć się pływać :) ogólnie przy częstych kontuzjach kolana trudno coś polecić, ponieważ na redukcję tłuszczu z tych partii co podałeś najlepszy jest wysiłek aerobowy: jogging, szybkie marsze, jazda na rowerze. Aczkolwiek Twoja dziewczyna może zainwestować w hula-hop, co nieco na brzuszek pomoże.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Trening brzucha oraz ud dla osoby z wrażliwym kolanem

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.