Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Trening bokserski - moze być??

quss

Wysłana - 24 maja 2005 22:44    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam mam 15 lat i zaczynam ćwiczyć boks. Ale narazie w domku:P Mam nadzieje ze niedlugo znajde jakąś miejscówke gdzie mógłbym ćwiczyć a więc:
Trenuje w poniedziałek i piątek.
Na początek bieg ok. 2km
Potem pompki 3x20
skakanka 3x1min
Walka z cieniem 3x1,5min
Uderzanie w worek bokserski 3x2min
na koniec brzuszki(dodam że brzuszki robie codziennie)
Natomiast w środy chodze na siłownie...trening - ogólnorozwojówka.

Pamiętaj skur..., nie jesteś w kinie, jesteś w krainie opartej na SILE, gdzie rządzą świnie, a słaby ginie, i ja o tym pamiętam jak o swojej rodzinie, SKUR.......

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 25 maja 2005 00:23 
W większości przypadków polecamy:

Trec - NitroBolon

CENA: 69.00zł
SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł
Dymatize - Xpand Xtreme Pump

CENA: 119.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

niwix SDW Team

Wysłana - 25 maja 2005 00:23    Edytuj Cytuj

www.body-factory.pl
www.sdw.pl
Znawca -

Sap3r

Wysłana - 25 maja 2005 08:12    Edytuj Cytuj
ehhh jak nie trenujesz w klubie to lepiej wogole nie cwicz na worku bo sie nauczysz zlych nawykow etc.

lukas222

Wysłana - 30 maja 2005 13:49    Edytuj Cytuj
To najlepiej niech sobie usiądzie wygodnie w fotelu i nic nie robi. To mu napewno nie zaszkodzi. Jak czytam takie ******ły to aż mnie skręca. Kilku moich kumpli nigdy nie chodziło do żadnego klubu, ale poprzez wiele sparingów między sobą nauczyli się świetnie bić i pewnie nie jednego trenującego by roznieśli.

sewcio

Wysłana - 30 maja 2005 14:21    Edytuj Cytuj
Po części sie z tobą zgadzam.Często sie tak zdarza.Na ringu na 90% dostałby wpierdziel,ale na ulicy obowiązują inne "zasady" i całkiem możliwe zeby zlał jakiś fighterów nawet ucząc sie samemu(ja przez pewien okres czasu uczyłem sie samemu i jak poszedłem na trening to sie pytali gdzie wcześniej trenowałem,bo na początku wzieli mnie do grupy początkującejpo treningu poszedłem do debeściaków(tam już takim asem nie byłemprzynajmnniej na początku

Sap3r

Wysłana - 30 maja 2005 14:58    Edytuj Cytuj
"Kilku moich kumpli nigdy nie chodziło do żadnego klubu, ale poprzez wiele sparingów między sobą nauczyli się świetnie bić i pewnie nie jednego trenującego by roznieśli"

Moze najpierw przecytaj moja wypowiedz ze zrozumieniem. Jak zauwazysz odradzam treningu na worku,a nie spraingow, ktore sa bardzo dobre.

_Knife_

Wysłana - 30 maja 2005 15:16    Edytuj Cytuj
Sparingi na własną rękę też odradzam. Może być wiele urazów i ogólnie średnio się z tego wyniesie.
Specjalista -

haus111

Wysłana - 31 maja 2005 23:07    Edytuj Cytuj
. Kilku moich kumpli nigdy nie chodziło do żadnego klubu, ale poprzez wiele sparingów między sobą nauczyli się świetnie bić i pewnie nie jednego trenującego by roznieśli.- ja nie moge, to kozaki!!! ja znam kilku takich co troche trenowali i rozniesli by twoich kolegow.
z dupy ten twoj argument byl

buhahahhaha!!!

haus111

Wysłana - 31 maja 2005 23:13    Edytuj Cytuj
Kilku moich kumpli nigdy nie chodziło do żadnego klubu, ale poprzez wiele sparingów między sobą nauczyli się świetnie bić i pewnie nie jednego trenującego by roznieśli.
ja nie moge, to kozaki!!! ja znam kilku takich co troche trenowali i rozniesli by twoich kolegow.
z dupy ten twoj argument

buhahahhaha!!!

lukas222

Wysłana - 01 czerwca 2005 09:17    Edytuj Cytuj
Ja już kilka razy widziałem jak oni się biją i jestem na 100% pewny, że by mnie roznieśli w 10 sekund.

Sap3r

Wysłana - 01 czerwca 2005 17:21    Edytuj Cytuj
Ciebie by rozniesli, a nie nas

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Trening bokserski - moze być??

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.