Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Trening aerobowy bez angażu mięśni łydek

broschka

Wysłana - 19 lipca 2009 15:34    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam!
Chcialabym sie dowiedziec jakie dyscypliny polecacie by łydki nie przybrały na masie mięśniowej bądź zmniejszyły się. Zależy mi by treningi były aerobowymi.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 19 lipca 2009 18:02 
W większości przypadków polecamy:

Weider - Giant Mega Mass 4000

CENA: 235.00zł
Dymatize - Super Mass Gainer

CENA: 159.00zł
SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Seewy SKF Dwunastka KRK

Wysłana - 19 lipca 2009 18:02    Edytuj Cytuj
z lydkami jest taka sprawa, ze jezeli nie mamy szczegolnych predyspozycji genetycznych to ciezko o ich nadmierny wzrost
w kazdym razie nie obwialbym sie przy zadnych aerobach o zwiekszenie ich rozmiarow

"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."
Znawca -

broschka

Wysłana - 19 lipca 2009 18:08    Edytuj Cytuj
A istnieje sposob by pozbyc sie miesni z okolic lydek? Od 6 lat biegam po 8km i musze przyznac, ze troche sie tego uzbieralo...

Seewy SKF Dwunastka KRK

Wysłana - 19 lipca 2009 18:12    Edytuj Cytuj
jak mowilem to sprawa genetyczna....nie angazowanie ich moze odrobine pomoc ale ciezko Ci bedzie zaprzestac chodzenia, biegania, jezdzenia na rowerze itp
ewentualnie mozna sprobowac sposobu 'palenia' miesni - czyli wykonanie treningu lydek a nastepnie nie spozycie zadnego posilku w odstepie paro/kilkugodzinnym po nim w celu zmaksymalizowania stanu kabatolicznego szczegolnie tej partii...
inna sprawa - podejrzewam, ze poziom tk.tluszczowej na nich masz bardzo niski przez co wygladaja one na bardzo masywne a tak w rzeczywistosci byc nie musi :)

"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."
Znawca -

broschka

Wysłana - 19 lipca 2009 18:20    Edytuj Cytuj
Coz, zostalam obdarzona przez nature dosc masywna dolna partia ciala. Co przy dosc patykowatych rekach(choc rowniez plywam) wyglada to dosc nieestetycznie. Myslalam rowniez nad tym aby zaczac biegac na czczo rano. Do tej pory odbywalo sie to poznym wieczorem. Dzieki za rady

qazar ZASŁUŻONY

Wysłana - 20 lipca 2009 00:14    Edytuj Cytuj
Dlatego możesz pokazać fotki samych łydek i ud

Nie myśl nad spalaniem mięśni, które są mocna ale może rozwiń słabsze ?
Ekspert -

broschka

Wysłana - 20 lipca 2009 08:33    Edytuj Cytuj

Wiec dodaje zdjecia:) Sek w tym, ze nie chce rozwijac miesni, nie zalezy mi na masie mięśniowej. Owszem, dobrze aby troche ich bylo ale w moim przypadku jest ich za duzo w miejscach nog. Chcialabym je troche zminimalizowac z przyczyn czysto estetycznych jak i przez wzglad na trudnosci z zakupem spodni:P

qazar ZASŁUŻONY

Wysłana - 21 lipca 2009 14:05    Edytuj Cytuj
Mhmm nie wiem albo to wina światła ale zdaje mi się że tkanka tłuszczowa podskórna na twoich udach i łydkach jest jednak grubsza niż wydawało by się z opisu i tu jest clue całej zagadki...
Ekspert -

broschka

Wysłana - 21 lipca 2009 17:30    Edytuj Cytuj

Hmmm... Moze wrzuce inne zdjecie. Nie wydaje mi sie abym posiadala w tych partiach wiecej tluszczu... To jaka rada aby ogolnie je wysmuklic?

SpAiro_

Wysłana - 21 lipca 2009 19:40    Edytuj Cytuj
Mnie się podobają

>> The Outbreak Of The Hardcore Psychopaths <<

qazar ZASŁUŻONY

Wysłana - 21 lipca 2009 20:00    Edytuj Cytuj
Ale tu nie oceniamy urody

Dalej podtrzymuje swoje zdanie, nie pisze że masz bezkształtne, grube nogi, ale że poziom tk. tłuszczowej na udach i łydkach masz typowy dla kobiet, u wielu kobiet dieta redukcyjna i trening interwałowy dawał świetne rezultaty
Ekspert -

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Trening aerobowy bez angażu mięśni łydek

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.