Witam! Chcialabym sie dowiedziec jakie dyscypliny polecacie by łydki nie przybrały na masie mięśniowej bądź zmniejszyły się. Zależy mi by treningi były aerobowymi.
z lydkami jest taka sprawa, ze jezeli nie mamy szczegolnych predyspozycji genetycznych to ciezko o ich nadmierny wzrost w kazdym razie nie obwialbym sie przy zadnych aerobach o zwiekszenie ich rozmiarow
"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."
Znawca -
1248019335000
broschka
Wysłana - 19 lipca 2009 18:08
A istnieje sposob by pozbyc sie miesni z okolic lydek? Od 6 lat biegam po 8km i musze przyznac, ze troche sie tego uzbieralo...
1248019735000
Seewy SKF Dwunastka KRK
Wysłana - 19 lipca 2009 18:12
jak mowilem to sprawa genetyczna....nie angazowanie ich moze odrobine pomoc ale ciezko Ci bedzie zaprzestac chodzenia, biegania, jezdzenia na rowerze itp ewentualnie mozna sprobowac sposobu 'palenia' miesni - czyli wykonanie treningu lydek a nastepnie nie spozycie zadnego posilku w odstepie paro/kilkugodzinnym po nim w celu zmaksymalizowania stanu kabatolicznego szczegolnie tej partii... inna sprawa - podejrzewam, ze poziom tk.tluszczowej na nich masz bardzo niski przez co wygladaja one na bardzo masywne a tak w rzeczywistosci byc nie musi :)
"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."
Znawca -
1248019937000
broschka
Wysłana - 19 lipca 2009 18:20
Coz, zostalam obdarzona przez nature dosc masywna dolna partia ciala. Co przy dosc patykowatych rekach(choc rowniez plywam) wyglada to dosc nieestetycznie. Myslalam rowniez nad tym aby zaczac biegac na czczo rano. Do tej pory odbywalo sie to poznym wieczorem. Dzieki za rady
1248020408000
qazar ZASŁUŻONY
Wysłana - 20 lipca 2009 00:14
Dlatego możesz pokazać fotki samych łydek i ud
Nie myśl nad spalaniem mięśni, które są mocna ale może rozwiń słabsze ?
Wiec dodaje zdjecia:) Sek w tym, ze nie chce rozwijac miesni, nie zalezy mi na masie mięśniowej. Owszem, dobrze aby troche ich bylo ale w moim przypadku jest ich za duzo w miejscach nog. Chcialabym je troche zminimalizowac z przyczyn czysto estetycznych jak i przez wzglad na trudnosci z zakupem spodni:P
1248071624000
qazar ZASŁUŻONY
Wysłana - 21 lipca 2009 14:05
Mhmm nie wiem albo to wina światła ale zdaje mi się że tkanka tłuszczowa podskórna na twoich udach i łydkach jest jednak grubsza niż wydawało by się z opisu i tu jest clue całej zagadki...
Hmmm... Moze wrzuce inne zdjecie. Nie wydaje mi sie abym posiadala w tych partiach wiecej tluszczu... To jaka rada aby ogolnie je wysmuklic?
1248190252000
SpAiro_
Wysłana - 21 lipca 2009 19:40
Mnie się podobają
>> The Outbreak Of The Hardcore Psychopaths <<
1248198052000
qazar ZASŁUŻONY
Wysłana - 21 lipca 2009 20:00
Ale tu nie oceniamy urody
Dalej podtrzymuje swoje zdanie, nie pisze że masz bezkształtne, grube nogi, ale że poziom tk. tłuszczowej na udach i łydkach masz typowy dla kobiet, u wielu kobiet dieta redukcyjna i trening interwałowy dawał świetne rezultaty