Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 476 razy
słowa kluczowe: trening  piłkarski 
Autor

Trening Piłkarski

piokaka

Wysłana - 28 maja 2009 16:45    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam...
Zakładam ten temat ponieważ mam kilka istotnych pytań do was ekspertów... Otóż chciałbym poprawić jeszcze bardziej swoją szybkość na 60 m oraz ogólnie dobrze przygotowywać się przez tydzień do meczów... gram w lidze i mecze mam co niedziela, chciałbym wykorzystać cały tydzień na trening kondycyjny, szybkościowy i ogólnie różne zabawy z piłką rozwijające...
Otóż, moje 1 pytanie:
Czy zastosować do przygotowań ten trening -> http://www.sfd.pl/TRENING_-_PYTANIA%2C_ODPOWIEDZI_v2-t434017.html
Autora Frycinho
Czy może jakoś go zmodyfikować ? Prosiłbym kogoś także aby napisał mi kiedy wykonywać brzuszki, przysiady, pompki...
Next pytanie to co jeść po treningu i przed treningiem... Next pytanko to ile razy dziennie trenować czy 1 sesja wystarcza ? czy np. 1 sesja i na wieczorek jakiś truchcik po lasku ?
I jeszcze chciałbym zapytać czy kupić jakiś sprzęt wzmacniający nogi ? może ktoś podpowie jaki ? z góry dzięki za każdy post...

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.