Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 307 razy
słowa kluczowe: trening 
Autor

Trening FBW.

kari789

Wysłana - 02 września 2010 17:40    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam! Mam pytanie czy systemem treningowym Full Body Workout, zrobię swoją upragnioną masę , zawsze ćwiczyłem 4 ćw po 4 serie, i nic teraz nie czuje musze zmienić system, a to że nie znoszę dużych przerw max 60 sek. przy FBW. bardziej myślałem aby w tym treningu umieścić głownie takie ćw jak: High pull, Dynamic rows, Thruster, Push press, Military press, Power clean, Snatch, Snatch High Pull, Hang clean, Clean & Jerk, Squat, Overhead squat, Deadlift. Byli byście w stanie coś z tego ułozyć?
Dzięki za pomoc ;)
Pozdrawiam ;)

Dzięki za pomoc

Jak będziesz chciał to wszystko jesteś w stanie zrobić.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 02 września 2010 19:12 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł
Trec - AAKG HardCore

CENA: 85.00zł
Trec - NitroBolon

CENA: 134.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

ronie220

Wysłana - 02 września 2010 19:12    Edytuj Cytuj
Ankiete wypelnij-przede wsyzstkim.

FBW jest dobrym trenigniem ale dobrze byloby znalezc przyczyne stagnacji.Split zapewne bytl zle ulozony/dieta nie trzymana-przyczyn niestety moze byc wiele
Ekspert -

kari789

Wysłana - 05 września 2010 16:26    Edytuj Cytuj
Tak tylko ja nie pytałem o ankietę czy o przyczynę stagnacji tylko o to czy na FBW zrobię masę.. Odpowiadajcie na pytania a nie piszecie jakieś głupoty w stylu uzupełnij ankietę..

Jak będziesz chciał to wszystko jesteś w stanie zrobić.

Ballomus

Wysłana - 05 września 2010 16:34    Edytuj Cytuj
czy na FBW zrobię masę..

I ty zadajesz takie pytania w dziale dla zaawansowanych? Przeczytaj regulamin dzialu.

Odpowiadajcie na pytania a nie piszecie jakieś głupoty w stylu uzupełnij ankietę..

I na przyszlosc troche pokory i kultury osobistej. Jesli chcesz jakiejkolwiek pomocy musisz podac o sobie jak najwiecej danych, zreszta wszystko jest w regulaminie.
Ekspert -

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.