Witam mam pytanko co sadzicie o takim treningu,ktory wlasnie wprowadzilem w zycie-Pon.klata,triceps Wt.plecy,biceps Sr.nogi,brzuch Czw.barki,triceps Pt.klata,biceps + aeroby ok.3 razy w tyg.
Pon.klata,triceps Wt.plecy,biceps Sr.nogi,brzuch Czw.barki,triceps Pt.klata,biceps + aeroby ok.3 razy w tyg.
Plecy przed nogami - chyba że bez ciągów Barki i triceps przed klatką - gorzej nie można Klatka, biceps, triceps 2x razy w tygodniu... Ja nawet na ostrej bombie bym tego nie wytrzymał ;p
I'll be back!
1265716279000
Voltarol
Wysłana - 09 lutego 2010 13:00
A ja jestem juz po pierwszym tygodniu i czuje sie dobrze-co najwyzej to bym kolejnosc moze zmienil jak mowicie,ze zle...tylko jak proponujecie??
hmm ciezko troche.Moge cwiczyc tylko od pon-pt. I rozne sa w sumie opinie,ale duzo ludzi mowi zeby bica i trica nie robic razem..chociaz ja przez jakis czas robilem i bylem zadowolony..nawet chyba bardziej niz jak lacze mala partie z duza.kvrwa nie wiem juz co mam robic kazdy mowi inaczej.Chyba zostane na razie przy tym treningu tylko [pozmieniam kolejnosc tylko zabardzo nie wiem juz jak..wydawalo mi sie,ze jest ok.
Moze tak-pon.klata bic,wt.barki tric,sr.nogi brzuch,czw.plecy bic,pt.klata tric. Trening ma byc nastawiony intensywniej na klate dlatego jest 2 razy w tyg. No a bic i tric to male partie(szybko sie regeneruja) takze spokojnie mozna robic 2xtydzien