Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 334 razy
słowa kluczowe: trening 
Autor

Trening !

eJSi

Wysłana - 20 stycznia 2006 13:45    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam.. ! Mam 17 lat !Jestem poczatkujacym.. !
Nie wiem Od jakiego treningu zaczac czy na sile czy na mase !
Jezeli byscie mogli mi ulozyc plan treningowy albo na sile albo na mase.. ! I jak mozecie doradzcie ktory powinnienem zaczac na Mase czy na Siłe

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 20 stycznia 2006 14:17 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Gold Omega 3 sport edition

CENA: 38.00zł
Universal Nutrition - Storm

CENA: 135.00zł
Olimp - ARGI POWER

CENA: 48.90zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

smykacz

Wysłana - 20 stycznia 2006 14:17    Edytuj Cytuj
zacznij od treningu ACT!

Trzeba być twardym, a nie miętkim...

Znawca -

Raskus

Wysłana - 20 stycznia 2006 14:43    Edytuj Cytuj
Smykacz każdemu piszesz to samo...wiesz czemu bo zamiast czytac to oni piszą przed chwila wyszlem z takiego samego tematu z taka sma prawie trescia jak ten.przeczytaj posty podwieszone w dziale "dla zupelnie zielonych" i moj temacik Odpowiedzi na wszystko są tu
Dopiero zdecyduj sie na co chcesz robic, jesli jestes gruby to ze chcesz schudnac, chudy, przytyc, w sam raz z cialem, na sile, podaj swoj wzrost, wage itp. w tych tematach pisze co musisz podac abysmy Ci pomogli....
O to mój temat w dziale "Dla zupełnie zielonych"
http://www.sfd.pl/temat243461/ by Raskus

zyla88

Wysłana - 20 stycznia 2006 19:19    Edytuj Cytuj
mam 17 lat mam problemy z ulozeniem treningu.niewiem jak sie dokladnie do tego zabrac bo niechcem se takiego treningu zrobic by przepalic miesni.prosze o pomoc.jak morzecie to prosze o ulozenie mi treningu na mase.to jest moje gg 5353207 jak ktos by chcial zemna sie skoataktowac.prosze o pomoc.

Raskus

Wysłana - 22 stycznia 2006 10:11    Edytuj Cytuj
Sam sobie ułóż trening [http://www.sfd.pl/temat243461/] by Raskus poczytaj tutaj troche znajdz link do atlasu poczytaj co mozna a co nie, ułóz plan i napisz go tutaja my go ocenimy i poprawimy...

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.