Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat został odczytany 9136 razy
słowa kluczowe: trenergym  pytanie 
Autor

TrenerGym - pytanie

maxiu14

Wysłana - 17 czerwca 2008 23:13    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam czy to http://allegro.pl/item379502366_pas_odchudzajacy_trenergym_letnia_promocja_.html

naprawde spala tłuszcz? Proszę o szybkie info. pozdrawiam

(raczej to nie jest offtop - gdyby tak to przepraszam, bo: Odchudzanie
Dieta, odchudzanie, spalacze tłuszczu, ćwiczenia, karnityna, porady

Zmieniony przez - maxiu14 w dniu 2008-06-17 23:13:47

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 17 czerwca 2008 23:31 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Hard Mass

CENA: 175.00zł
Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł
SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Skalar.

Wysłana - 17 czerwca 2008 23:31    Edytuj Cytuj
Nie pomoże w żaden sposób. 'Wysuszy' miejsce w którym sobie to nałożysz nic więcej.

If You do things half-heartedly, u can expect half-hearted effects.
Ile od siebie dajesz tyle do Ciebie wraca (by Pepo).
Ekspert -

maxiu14

Wysłana - 17 czerwca 2008 23:34    Edytuj Cytuj
dzieki wielkie skalar. jeszcze 1 pytanko mi sie teraz przypomnialo, chce kupic sobie takie oto urzadzenie: http://allegro.pl/item378373972_100_oryginal_ab_rocket_flexmaster_przeczytaj_.html

czy cwiczenia na takim czyms dzadza jakies efekty?

Skalar.

Wysłana - 17 czerwca 2008 23:44    Edytuj Cytuj
Do mięśni brzucha wystarczy Ci podłoga. A to czy efekty w spalaniu tkanki tłuszczowej zauważysz zależy głównie od diety oraz treningu. Nie potrzebne Ci są te cuda co wymyślają dla ludzi z nadmiarem pieniędzy.

If You do things half-heartedly, u can expect half-hearted effects.
Ile od siebie dajesz tyle do Ciebie wraca (by Pepo).
Ekspert -

Authority

Wysłana - 18 czerwca 2008 08:23    Edytuj Cytuj
Takie pasy "cud" nic nie dadzą. one 'redukuja'wode podskórną, a nie tłuszcz, która wróci gdy się czegoś napijesz. Do ćwiczeń na brzuch spokojnie wystarczy drążek i podłoga.

Mam nadzieję, że pamiętasz o diecie? ;)

SweetCat26

Wysłana - 12 lipca 2008 15:46    Edytuj Cytuj
Witam! chcialam jeszcze raz poruszyc temat tego pasa TRENERGYM. Bardzo prosze o odp specjalistów badz osob ktore uzywały go. najpierw prosze dobrze zapoznac sie z prezentacja produktu np na allegro.
Moim zdaniem pas ten NIE WYSUSZA gdyz nie ma opicji 'sauna' jak inne pasy. sadze ze raczej 'masuje' przez wibracje co w powolnym stopniu zbija troche tluszcz lub rozdrabia go na mniejsze- co ulatwia spalenie.Jesli sie myle w moich przypuszczeniach bardzo prosze o opinie!!!
Oczywiscie nie uwazam ze sam pas odchudza! ruch i dieta to podstawa, niemniej jednak sadze ze ma aktywny wplyw na tkanke tluszczowa. w razie czego moze sluzyc jak kojacy masazysta naszych bolacych miesni po treningu
Pytam o niego poniewaz zastanawiam sie nad kupnem.
Obecnie uzywam (jesli chodzi o brzuszek) hulahop i ab roket (pomocnik do brzuszkow)duzo latwiej na nim cwiczyc gdyz min np.kosci nie wbijaja sie w podłogę (kiedys mialam ranę na kregoslupie od brzuszkow robionych na podlodze z przetrenowania może ok 1000 na tydzien).
Chce rowniez zaznaczyc ze nie zalezy mi juz o tyle na mieśniach brzucha (bo uwazam ze sa wystarczające;)co oczywiscie nie znaczy ze nie bede ich cwiczyc nadal,jak Wlaśnie na spaleniu tluszczyku na nich co u kobiet jest CIEZKĄ sprawą.Zwlaszcza gdy nie maja jadłowstetu i anoreksji ;)
Moze powinnam kupic cos w aptece na spalanie, a taki pas potraktowac jako dodatek??
BARDZO PROSZE O RADY I OPINIE
Pozdrawiam sexownych maniaków brzuszków i tych z oponką tez !

SweetCat26

Wysłana - 12 lipca 2008 16:04    Edytuj Cytuj
przepraszam za obrazek O K..A! wyedytowal sie sam po napisaniu przeze mnie : ) ) - dziwne nie? a chodzilo mi o uśmiech poprostu

yogidogi

Wysłana - 12 lipca 2008 21:11    Edytuj Cytuj

moderator na www.polskikoks.pl i www.metka.pl od 21.02.2010 OFFFF :((( w kwietniu kolejna ;DD

Karolina34

Wysłana - 17 października 2008 14:16    Edytuj Cytuj

Usunięty przez Skalar. za naruszenie Pkt4 regulaminu forum.

Kofek

Wysłana - 17 października 2008 15:54    Edytuj Cytuj
Jasne, jesz cze napisz ile tego sprzedajesz miesięcznie

Bylo sobie zycie....

julia222

Wysłana - 16 listopada 2008 11:59    Edytuj Cytuj
mam pytanie czy jeśli mam mięśniaka mogę używać pasa TrenerGym proszę o szybka odpowiedz bo nie wiem co mam robić

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

TrenerGym - pytanie

Strony:  pierwsza  2   ostatnia  

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.