Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
enentat myśle że po 10-14 dniach będzie już chulał,z czym go bijesz?
Jedno miasto jeden klub Widzew Łódź
Ekspert -
1245845116000
e-lite
Wysłana - 24 czerwca 2009 14:43
ja mysle ze 4-5ty tydzien na dobre sie rozbuja
Ekspert -
1245847423000
tomczers17
Wysłana - 24 czerwca 2009 14:53
balin daj znac jak klepie. z czym to bedziesz lecial i jakie dawki?
Znawca -
1245848007000
sqrwiell
Wysłana - 24 czerwca 2009 15:10
możecie mnie oświecić co to jest ?? Bo pierwszy słysze....
Po nazwie Tren Enantat 200 to by wynikało że jakiś miks trena i enana ??
1245849051000
e-lite
Wysłana - 24 czerwca 2009 15:22
tak jak testosteron, kazdy inny srodek moze miec dolaczony estr tren enanthate, to po prostu tren o dluzszym dzialaniu
Ekspert -
1245849760000
Scorpio93
Wysłana - 24 czerwca 2009 18:01
Bo jak wiemy mamy enany, prolki, propki, deci i treny Wszystko to sa oczywiscie nazwy zupelnie innych srodkow, nazwy pelne Tragedia jest ze ludzie z takim poziomem wiedzy sa zawzwyczaj po x cyklach...
Ekspert -
1245859289000
Kacperson
Wysłana - 24 czerwca 2009 18:37
ja tam dziabnalem ten tren w poniedzialek 150 mg,jutro drugi szot 150 mg .Ale jestem dobrych mysli
Respekt i honor-braterska więź.
Specjalista -
1245861476000
GREGOR_ian SECOND
Wysłana - 24 czerwca 2009 18:48
Dlugi czy krotki tren to tren. A dlugi mniejsze sidy i mniej kucia