Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 450 razy
słowa kluczowe: tren  wino  anavar 
Autor

Tren+Wino+Anavar

Rroobert

Wysłana - 20 sierpnia 2009 11:08    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

1. WIEK:21
2. WAGA:85kg
3. WZROST:173
4. WYMIARY:
-biceps:42
-klatka:nie wiem
-udo:63
-talia:87
5. STAŻ NA SIŁOWNI:3 lata
6. DIETA:
-białko:2,5g/kg
-węglowodany:5g/kg
-tłuszcz:1g/kg
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:clen +wino+propionat
8. TRENING:split 4 razy w tyg
9. CEL CYKLU:ubicie mięśnia
10. ODSTĘP CZASOWY PO OSTATNIM CYKLU: 6msc
11. POZIOM BF%: 9%
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):Ekto
13. STAN ZDROWIA:bdb
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: brak
15. PPM (podstawowa przemiana materii): bardzo szybka
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:130
-martwy ciąg:170
-przysiad: 160

CZesc myślę nad takim cyklem.
niedługo zawody się zblizają , skonczyłem budowac mase,
i musze troche zredukowac.

Mam 200tabs anavaru
Winstrol Desme
tren Unichemu

jakbyscie to rozpisali??

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 20 sierpnia 2009 11:22 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD Leucine Carboplus

CENA: 22.00zł
Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł
Nutrex - Lipo-6X

CENA: 119.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

S.Q.N

Wysłana - 20 sierpnia 2009 11:22    Edytuj Cytuj
co ty chcesz redukowac masuj dalej

Rroobert

Wysłana - 20 sierpnia 2009 11:34    Edytuj Cytuj
wystepuje w klasyku

waze 85kg a mam wazyc 75. do pazdziernika

nie sugeruj sie fota z profilu troche urosłem.

OwnaGe

Wysłana - 20 sierpnia 2009 11:35    Edytuj Cytuj
Bez testosteronu?

OwneD

Off since 01-09-2010 r.
Specjalista -

S.Q.N

Wysłana - 20 sierpnia 2009 11:35    Edytuj Cytuj
to przywal propa+winko przy dobrej misce powino dac ładny efekty wino zrobi definicje miesnia

Rroobert

Wysłana - 20 sierpnia 2009 11:37    Edytuj Cytuj
hmm nad testosteronem nie myślałem.

wszelkie sugestie mile widziane

Phoneme

Wysłana - 20 sierpnia 2009 11:46    Edytuj Cytuj
Do trenu warto dodac tescia, a konkretnie rzecz biorac propa w tym wypadku. Oczywiscie odpowiednio wczesnie przed zawodami nalezaloby go odstawic. Z tego co widac po przebytych cyklach, nie bylo tego duzo. Jednak w wypadku startu powiedzmy, ze te srodki (glownie tren) moga byc usprawiedliwione.
Kiedy masz konkretnie te zawody?

Zmieniony przez - Phoneme w dniu 2009-08-20 11:47:05

Rroobert

Wysłana - 20 sierpnia 2009 11:50    Edytuj Cytuj
23.10

czyli dorzucic propa.
do obecnego zestawu

KLATWA

Wysłana - 20 sierpnia 2009 11:53    Edytuj Cytuj
yes

- Litość to ZbrodniA -
Znawca -

Phoneme

Wysłana - 20 sierpnia 2009 12:03    Edytuj Cytuj
Dodaj, ale w zaleznosci od tego jak trzymasz wode, byc moze bedziesz musial obciac testa jakies 14 - 10 dni przed wyjsciem na scene. To akurat sprawa bardzo indywidualna i trzeba dobrze znac swoj organizm, zeby podejmowac takie decyzje. Zreszta jesli nie masz problemow z trzymaniem wody, to kombinacje z cardio, potasem, diuretykami i ladowanie weglami powinny zalatwic sprawe. To juz zalezy od Twojego doswiadczenia i zaawansowania.

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.