Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Autor

Transport towaru samolotem do UK

andrzejk0

Wysłana - 19 marca 2010 12:14    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Za pare dni lece odwiedzic znajomego w UK, a ze jestem na cyklu to potrzebuje wziac pare rzeczy ze soba. Potrzebuje przewiezc ok. 40 tabs metanabolu.

Doradzcie mi czy towar moge wziac w bagaz podreczny czy musze go wsadzic w rejestrowany. Najchetniej wsadzilbym w podreczny wtedy nie musze doplacac za bagaz rejestrowany, ale jesli mniejsze ryzyko ze bedzie problem jak pojdzie rejestrowany to bez problemu moge wykupic ta opcje.

Oprocz tego biore ze soba inne leki apteczne takie jak aspargin, essentiale, cynk itp. Z tym tez nie bedzie problemu?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 19 marca 2010 12:22 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Mass XXL

CENA: 159.00zł
Olimp - Chela MZB Sport Formula

CENA: 41.00zł
Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

lodzianin1 WHITE POWER

Wysłana - 19 marca 2010 12:22    Edytuj Cytuj
40 tab metki to sobie luzem w portfel włożysz

Jedno miasto jeden klub Widzew Łódź
Ekspert -

andrzejk0

Wysłana - 19 marca 2010 12:31    Edytuj Cytuj
ja wiem, ze moge sobie to w kieszen wsadzic bo mala ilosc tylko nigdy nie latalem nigdzie z towarem i nie wiem czy nie zapika bramka albo cos

lodzianin1 WHITE POWER

Wysłana - 19 marca 2010 12:35    Edytuj Cytuj
nic nie zapika

Jedno miasto jeden klub Widzew Łódź
Ekspert -

Gumbas79

Wysłana - 19 marca 2010 12:41    Edytuj Cytuj
40 tabsów metki wez nie rób jaj,ja wiozłem ostatnio 300 mety i 40 strzałów enana wszystko w podręcznym do Irlandii poszło bez problemów !

Nawet najlepszy koks nie zastąpi dobrej genetyki

andrzejk0

Wysłana - 19 marca 2010 12:42    Edytuj Cytuj
czyli normalnie w listkach wsadzic w portfel/kieszen i sru przez bramke? a co z reszta lekow essentiale , cynki. normalnie w podrecznym moge miec?

andrzejk0

Wysłana - 19 marca 2010 12:45    Edytuj Cytuj
o kur** to widze ze faktycznie nie ma co swirowac
nigdy nie wiozlem to nie wiem o co chodzi

hefe

Wysłana - 19 marca 2010 12:55    Edytuj Cytuj
Akurat 40 enana to bym wsadzil w rejestrowany. Portfel przed przejsciem przez bramke wloz do kuwety, bo ci funciaki zapikaja

There's always a bigger fish

andrzejk0

Wysłana - 19 marca 2010 13:19    Edytuj Cytuj
troche mnie to dziwi ze oni przeswietlaja ta kuwete i sie nie doczepiaja no ale tak zrobie. wsadze w portfel i do kuwety. albo w podreczny gdzies w pudelku po zincasie

Gumbas79

Wysłana - 19 marca 2010 13:25    Edytuj Cytuj
włóż to normalnie do torby i nie rób cyrków z portfelem bo wtedy to będzie podejrzane 40 tabsów to śmiech wieziesz na własny użytek i hvja ci mogą zrobić !

Nawet najlepszy koks nie zastąpi dobrej genetyki

inkognitoo

Wysłana - 19 marca 2010 14:04    Edytuj Cytuj
normalnie do dużej torby z innymi lekami i tyle

my tą moc mamy w sobie, mamy w sobie ogień

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Transport towaru samolotem do UK

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.