!!!<<< ARSENAL LONDYN >>>!!! !! Pomyśl, jeśli potrafisz !!
Specjalista -
1084289089000
Piotrek_KM
Wysłana - 11 maja 2004 20:54
To w końcu jakiego oni trenera będą mieli, denerwują mnie te spekulacje. Ale niedługo wszystkie transfery się rozkręcą i będzie wszystko jasne! Tymczasem, w polskiej lidze ponoć Polonia złapała bogatego sponsora i zamierzają sprowadzić byłych Warszawiaków: Arka Bąka i mojego ulubieńca Piotra Dziewickiego
1084301652000
areck
Wysłana - 12 maja 2004 09:31
Siena kupiła Rasiaka.......500 tysięcy E za rok :D
1084347067000
Piotrek_KM
Wysłana - 12 maja 2004 10:16
No i Rosi będzie grzał ławe aż miło, a konto pewnie będzie pęczniało. Nie lubię Rasiaka, mam nadzieję że wy też
1084349796000
-Baca-
Wysłana - 12 maja 2004 12:01
Też za Rasiakiem nie przepadam. Był dobry w Groclinie bo Niedielan mu dogrywał. To jest dopiero gwiazda!
Specjalista -
1084360669000
-Baca-
Wysłana - 12 maja 2004 13:36
Trener Deportivo czyli Irureta przedłużył kontrakt z tym klubem o nastepny sezon. Tomasz Hajto odszedł z Schalke 04 i przeszedl do innego niemieckiego klubu FC Nurnberg.
Specjalista -
1084361760000
Wild_Pussy
Wysłana - 12 maja 2004 13:45
ja moze troche o Barsie !! Ronaldinho - dam sobie reke uciac ze nie odejdzie za zadne skarby !! kibice by nie darowali tego klubowi , nawet za nie wiem jaka kase !! a pozatym barca sie nie zgodzi na ten transfer !! a watpie zeby abramowich zaoferowal klauzule odejscia ( 100mln ) Belletti - na 99% zasili barcelone !! prawy obronca villareal !! mistrz swiata ( byl w kadze brazyli na MŚ ) z wloskim paszportem Trezeguet - jesli Chelsea go nie kupi prawdopodobnie trafi co Barcy ( sklocony z trenerem !! za rok konczy sie kontrakt ) Luis Fabiano - alternatywa dla Trezegueta !! jesli nie przyjdzie to prawdopodobne ze to wlasnie on zasili barce Ballack - barca ponoc interesuje sie nim , on sam mowi pozytywnie o barcelonie , ale ja bym nie byl za jego sprowadzeniem !! Xavi jest lepszy od niego !! Van der Vaart - zawodnik zawsze mowil ze jego marzeniem jest gra w barcy!! ajax jest juz pewny ze odejdzie po sezonie , juz pieenar jest przygotowywany na gre na jego pozycji !! uwazam ze dobrym posunieciem bylby jego zakup !! chyba nieduzo pieniedzy Xabi Alonso - barca wyrazila zainteresowanie jego osoba
PS:kluby moga zrobic niezly interes na chelsea !! ciekawe czy abramowich da karty zawodnikom do reki ( tych ktorych planuje zwolnic ) czy bedzie za nich chcial jakies niewielkie pieniadze !! moglobybyc oplacalne !!