Jeżeli muwisz dorównać to masz na myśli pewnie osiągnięcia, bo stylem gry odbiegają od siebie znacznie. Dla mnie Henry jest był i będzie wielki, ale Ibrahimovica lubie za to że z gracja baletnicy kręci obrońcami ligi z najlepszymi obrońcami na świecie... i nie tylko bo z Gravesenem i Roberto Carlosem tez się bawił. A zreszta zobaczcie sami : http://www.zlatanmovie.tk/
Stylem gry ma dorownac a wlasciwie techniką, uderzeniem, szybkoscia i swobodą poruszania sie na boisku o to mi chodzi Dla mnie Zlatan jest jeszcze troche za badrzo dziki na murawie. Drybling wychodzi mu eleganco z reszta jak prawie wszystko, ale brakuje mi u niego tego czegos co ma Francuz. Z wiekiem moze to przyjdzie samo
Galaktyczny Madryt F.C 29x mistrzostwo Hiszpani Nur Real
1120731266000
bodymaker
Wysłana - 07 lipca 2005 12:19
Szybkosci takiej jak Henry nigdy nie będzie miał, francuz ma niezwykły spokój i swobode pod bramka przeciwnika i tu Ibrahimovic ma jeszcze rezerwy pewnie, ale bramek w tym sezonie w serie A nastrzelał już troche. Ibrahimovic bardzo dobrze trzyma się na nogach, jest nieprawdopodobnie silny, ale ma troche psychike nieteges bo głupio osłabia zespuł wdajac sie w przepychanki.
!!!<<< ARSENAL LONDYN >>>!!! !! Pomyśl, jeśli potrafisz !!
Specjalista -
1120733356000
erminho
Wysłana - 07 lipca 2005 14:25
Baca takie tematy to moja brocha Agenci Michaela Owena szukają dla piłkarza nowego pracodawcy. Napastnik Realu Madryt obawia się, że jeśli dojdzie do transferu Robinho to będzie musiał siedzieć na ławce jeszcze więcej niż w tym sezonie. Panowie John Holmes i Tony Stephens zakomunikowali ponoć działaczom Barcelony że Owen jest gotowy opuścić Madryt. Agenci piłkarza utrzymują kontakty z innymi klubami Chelsea jest kolejnym klubem w którym miał by zagrać Anglik. Klauzula odstępnego za piłkarza wynosi 24 miliony euro, więc dla Romana Abramowicza i José Mourinho, którzy szukają napastnika nie jest to &#8222;duży&#8221; wydatek jak za piłkarza tej klasy.
zrodlo to co zawsze %)
Zmieniony przez - erminho w dniu 2005-07-07 14:29:17
No właśnie Owen zrobił bardzo duży błąd,że przeszedł do Realu ale sam mówi,że tego nie żałuje.Teraz gdy do Realu przejdzie jeszcze Robinho,Owen już całkowicie będzie grzał ławe bo chyba dziecko Realu nie będzie siedzieć na ławce rezerwowych-napewno kibice Realu by na to nie pozwolili.
W takim wypadku Owen byłby zmuszony wrucić na wyspy
www.trenuj.com - TRENING PIŁKARSKI !
Znawca -
1120740475000
pio_87
Wysłana - 07 lipca 2005 15:34
Nie wiem czy wiecie ale Moratti uwielbia Owena tak samo jak Giggsa i Recobe i zapowiedzial, ze to o niego a nie o Gilardino sie bedzie staral...Moratti znany jest z tego, ze co okienko pyta o Michaela ale chyba nigdy nic z tego nie wyjdzie...On nie pasuje do Serie A.Przejdzie do Chelsea, bo tam brakuje wlasnie takiego napadziora.
------->GKS Katowice & INTER<------- !!!!! Z dnia na dzień coraz mocniejszy...
1120743245000
erminho
Wysłana - 07 lipca 2005 15:38
Ciekawy czy w Chelsea by gral? tam w koncu jest Drogba i Goudjonshen (nie wiem do konca jak sie pisze Jego nazwiko), Islandczyk czasami grywa lewoskrzydlowego, bo wlasnie Chelsea nie ma nikogo na ta pozycje, ale kibice sie spodziewaja, ze ktos zostanie na te wlasnie pozycje zakupiony to wtedy juz na stale w ataku bylby Islandczyk, a Owen? Zmiescilby sie tam? Wypchalby ktoregos z Nich z pierwszego skladu? hmm