Właściciel piłkarskiego mistrza Anglii, londyńskiego Chelsea, Rosjanin Roman Abramowicz jest gotowy zapłacić za transfer z turyńskiego Juventusu napastnika Davida Trezegueta 54 mln euro...
Mnie by mogli kupic za połowe... Wyżej się cenie ale za taka kasiorę to mógłbym nawet piłki podawać...
Trezeguet taki drogi? Hmm, a ostatnio w JUVE grzal lawe, bo w ataku gral Zlatan z Aleksem W sumie to bylby bardzo dobry transfer, ale nie dojdzie do niego raczej Trezeguet jest kozak, moim zdaniem On sie nie nadaje do Chelsea, na pewno nie dlatego, ze jest za slaby na ten klub, ale po prostu jakos tak mi nie pasuje %)
18-letni Lionel Messi, napastnik Barcelony, to nowa gwiazda futbolu. Argentyńczyk został wielką gwiazdą mistrzostw świata U-20. Jego drużyna pokonała w finale tej imprezy Nigerię 2:1, a Messi strzelił obie bramki.
Został tez "królem strzelców" MŚ U-20, a także uznano go za najlepszego piłkarza imprezy.
Z Barceloną Messi ma podpisany kontrakt do 2012 roku (!) i eksperci zgodnie twierdzą, że wkrótce będzie rządził na boiskach Primera Division. Już teraz wycenia się go na 150 milionów euro, podczas gdy wartość Ronaldinho, dotychczas uważanego za najdroższego piłkarza, szacuje się na 100 mln euro.
No ciekawy moze byc ten Messi! Myśle ze talent podobny do mnie A tak po za tym to Prezes Santosu nie chce puścic Robinho do Realu, a Zurawski nie pewny Celtiku
Galaktyczny Madryt F.C 29x mistrzostwo Hiszpani Nur Real