Mistrz Anglii Chelsea Londyn potwierdziła, iż otrzymała oferte kupna zawodnika Franka Lamparda.
Real Madryt prawdopodobnie złożył oferte za piłkarza w wysokości 20 mln funtów plus dwójkę piłkarzy - Michaela Owana oraz Santiago Solariego - za gwiazdę reprezentacji Anglii.
" The Blues raczej na 99% nie przystaną na takie warunki, gdyż jak informuje Steve Kutner w wywiadzie dla angielskiego brukowca News of the World:
-" Zainteresowanie takiego klubu jak Real to duże wyróżnienie dla Franka."
-" Jednak Frank zaliczył fantastyczny sezon w Chelsea i zostanie tutaj tak długo, jak będzie chciał tego klub."
Lampard, który na Stamford Bridge przyszedł z West Hamu w 2001 roku, jest jedną z największych gwiazd tego klubu, jest uwielbiany przez kibiców i przedewszystkim jest ulubieńcem trenera Jose Mourinho i piłkarz pewnie nie zagra na Santiago Bernabeu, ale gdyby Realowi naprawde zależało na piłkarzu to dała by i pewnie ze 100 mln euro, ale co to są za pieniądze dla Rosyjskiego multimiliardera właściciela klubu Chelsea Romana Abramovicza, który taką sume zarabi w 2 miesiące.
Niedziela 26 czerwiec.
=================================
Lampard nie odejdzie z Chelsa'y

Kubicki trenerem Poloni Warszawa....
===================================
ja nie slyszalem, o tym, ze Arsenal jest zainteresowany Robinho, a Real owszem :
Reprezentant Brazylii, napastnik Robinho jest bardzo bliski przejścia do Realu Madryt - poinformowała jedna z agencji. Aktualnie 21-letni Brazylijczyk bierze udział w turnieju o Puchar Konfederacji. W sobotnim półfinale Brazylia zmierzy się z drużyną gospodarzy.
"Nie chcę zbyt wiele mówić teraz o moim transferze do Realu. Po ewentualnym niepowodzeniu w meczu z Niemcami, ludzie posądzaliby mnie o to, że myślałem o "Królewskich" zamiast o reprezentacji. Powiem tylko tyle: moje przejście do Realu to kwestia dosłownie kilku godzin - powiedział Robinho dziennikarzom."
"Do gry w Madrycie namawiał mnie Roberto Carlos. Jednak o tym, że występy w Realu to wielki zaszczyt, nie musiał mnie przekonywać. W żadnym wypadku nie uważam siebie za kolejnego "galactico". Muszę jeszcze wiele się nauczyć, by zasłużyć na takie miano - dodał 21-letni napastnik."
Robinho bedzie pilkarzem Realu

Nie ma innej mozliwosci wg. mnie

Alez atak : Ronaldo & Robinho....