Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Trądzik, pomoc w doborze kosmetyków

Zwolinone

Wysłana - 25 sierpnia 2009 15:15    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam mam 18 lat i problem z trądzikiem. Mam cerę tłusta trądzikową, teraz mam szczególny wysyp po wczasach w Egipcie(Skóra się bardzo wysuszyła, krótka poprawa i teraz nastąpił właśnie ten wyspyp) na ta chwile mam przepisane od dermatologa tabletki FACE OKEY, DO tego krem na noc Epideo. I mam problem z doborem kosmetyków. Na ta chwile zakupiłem cała serie garniera czysta skora czyli: Zel oczyszczający, tonik ściągający, Krem nawilżająco-matujący, korektor Pure. Nie będę bardziej opisywał tych kosmetyków kto się zna na fachu będzie wiedział jakie to są. I czy to są odpowiednie dla mnie? Niby jest opisane że serie dla cery tłustej. Jeśli zła to proszę o pomoc co wymienić i najlepiej na jakie. Z góry dziękuje i pozdrawiam
ps. Kiedy używa się korekora? po,przed tonikiem? czy po kremie nawilżająco-matującym

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 25 sierpnia 2009 15:40 
W większości przypadków polecamy:

PharmaFreak - Mass Freak

CENA: 229.00zł
Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł
Ultimate Nutrition - Horse Power

CENA: 129.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

nioonia

Wysłana - 25 sierpnia 2009 15:40    Edytuj Cytuj
nie wybrales najlepszych kosmetykow.
kupuj sobie lepiej cos aptecznego
Specjalista -

Zwolinone

Wysłana - 25 sierpnia 2009 15:57    Edytuj Cytuj
To czekam jeszcze na opinie. A może "nioonia" byś coś poleciła? Nie najlepsze to znaczy złe i nie powinienem ich stosować?

nioonia

Wysłana - 25 sierpnia 2009 16:10    Edytuj Cytuj
"zwolinone" - moglabym polecic ci np. physiogel, poczytaj sobie zarowno na forum jak i uzyj google.
tonik, ktory kupiles np. zawiera duzo alkoholu co jest niewskazane...
poza tym na forum jest duzo informacji o pielegnacji cery tradzikowej
Specjalista -

Zwolinone

Wysłana - 25 sierpnia 2009 16:41    Edytuj  Cytuj
A żel i krem mogę używać? Właśnie zauważyłem że jest alkohol, bo twarz mnie piecze po toniku. Czyli wystarczy dokupić tylko tonik który poleciłaś?

nioonia

Wysłana - 25 sierpnia 2009 16:57    Edytuj Cytuj
jak ma dzialac to cala serie, na przyszlosc czytaj sklad przed kupnem...
uzywac mozesz, twoja sprawa, po prostu te produkty maja srednia opinie wsrod uzytkownikow

Zmieniony przez - nioonia w dniu 2009-08-25 16:58:53
Specjalista -

Zwolinone

Wysłana - 25 sierpnia 2009 17:20    Edytuj Cytuj
Oke Postaram się zarazie używać tej serii zobacze jak będzie się zmieniać cera. Jak moja cera będzie zbyt wrażliwa na te kosmetyki i trądzik się nasili to jakie kosmetyki polecasz? mam na myśli cała serie(żel,tonik i krem nawilżający.. chyba to wszystko. Z góry dzięki za pomoc POzdrawiam

nioonia

Wysłana - 25 sierpnia 2009 18:17    Edytuj Cytuj
juz napisalam...
i uzyj laskawie wyszukiwarki
Specjalista -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Trądzik, pomoc w doborze kosmetyków

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.