Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1857 razy
słowa kluczowe: trądzik  znowu  syfy 
Autor

Trądzik!!! Znowu SYFY!

skyline44

Wysłana - 03 maja 2009 07:51    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam! Mam od roku problem z trądzikiem, chodziłem na wizyty do dermatologa, wydałem sporo hajsu i efektów żadnych, wręcz przeciwnie. Trądzik cały czas mi się pogarsza, zaczyna obejmować coraz większe obszary mojej twarzy i pleców. Najgorsze jest to, że szpeci strasznie moją cerę na tarzy. Wiem, że ten temat już był wałkowany b. dużo razy, ale chciałbym usłyszeć opinie indywidualnie, jak leczyć, jak zapobiegać itp. Chciałem dowiedzieć się też, czy spirytus salicylowy działa na te uciążliwe pryszcze i jakie leki w takim razie zastosować najelepiej skuteczne. Z góry dziękuję...

Krzyś

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 03 maja 2009 09:42 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł
Vitalmax - Whey Pro Gainer 2

CENA: 75.00zł
Universal Nutrition - Storm

CENA: 135.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

lysool

Wysłana - 03 maja 2009 09:42    Edytuj Cytuj
dobry prywatny dermatolog napewno pomoze

cwikla15

Wysłana - 03 maja 2009 10:18    Edytuj Cytuj
typowo podstawa to PRYWATNY DERMATOLOG słuchaj sie jego rad a trądzik zniknie, lepiej zapłacic niz isc za darmo do państwowego i stac sie królikiem doświadczalnym.

Wszystko rób na 100%

gogz

Wysłana - 03 maja 2009 10:33    Edytuj Cytuj
U mnie w miescie dermatologiem jest kuzynka mamy to mnie wyleczyla hehe.
Ale tez mi znowu powrocily.
Chodz wiecej po podworku gdy swieci slonce bo to da najlepsze efekty,ja tak robie i w lecie mam spokoj

-Poproszę spodnie na 80.
-W pasie?
-Nie w udzie...

skyline44

Wysłana - 03 maja 2009 10:48    Edytuj Cytuj
Mam też pytanie, bo krążą legendy, że stres też robi swoje i trądzik się nasila, jadni popierają ten fakt, drudzy mówią, że to nie od stresy są te syfy. Ma to jakiś związek ze stresem?

Krzyś

1Ana5

Wysłana - 03 maja 2009 11:20    Edytuj Cytuj
mialam ten sam problem co ty tylko dluzej sie meczylam bo ponad 2,5 roku az wkoncu pozanalam fajna pani dermatolog i powiedzila ze nie ma co sie bawic tylko odrazu antybiotyk! Ja biore Tetralysal ( najpierw przez 1 miesiac ^00mg , pozniej przez 2 miesiace 300mg, a potem przez kolejne 2 miesiace 150mg)+ probityk ( jaki kolwiek) plus rano i weczoem masc Aknemycin. Mi naprawde pomaga mimo ogromego zaawansowania tej "choroby"

módl się tak jakby wszystko zależało od Boga, pracuj tak jakby wszystko zależało od Ciebie...

Piterson22

Wysłana - 03 maja 2009 11:53    Edytuj Cytuj
Ludzie a stosował ktoś z was zindaclin? Bo właśnie teraz dostałem to od dermy ale na necie mało jest o nim informacji, a chciałem się dowiedzieć czy jest dobry?

adamRS

Wysłana - 03 maja 2009 13:10    Edytuj Cytuj
ja stosowalem clindacne i choc powinno sie stosowac 3 razy dziennie ja stosowalem raz wieczorem i nawet po takiej dawce zauwazylem efekty i przeszlo. przed posmarowaniem przecieralem twarz spirytusem.

skyline44

Wysłana - 03 maja 2009 14:02    Edytuj Cytuj
1Ana5: Czy słońce faktycznie pomaga na trądzik?

adamRS: Ile kosztuje clindance?

Krzyś

1Ana5

Wysłana - 03 maja 2009 14:52    Edytuj Cytuj
owszem słonce pomaga ale krotkotrwale poniewaz na poczatku fajnie wysusza ale z czasem zaczyna rowniez zluszczac skore ( poniewaz malo kto posiadajac cere tradzikowa stosuje kremy nawilzajace a powinno sie je stosowac) wiec slonce jest ok tylko trzeba znac umiar .

módl się tak jakby wszystko zależało od Boga, pracuj tak jakby wszystko zależało od Ciebie...

shefu

Wysłana - 03 maja 2009 15:15    Edytuj Cytuj
dieta nisko węglowodanowa (bez mleczna i wszystkiego co zawiera)
2 tyg. zauważysz poprawę

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Trądzik!!! Znowu SYFY!

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.