Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 19621 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Uderzane
Tomasz Adamek vs Jason Estrada 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: tomasz adamek jason estrada
Autor "Tomasz Adamek vs Jason Estrada"   

Cezi1987
 Wysłana - 26 listopad 2009 20:49        | zgłoś naruszenie regulaminu

Tomasz Adamek ma walczyć z Jasonem Estradą,moze to nie jest nazwisko takie jak ci starzy dziadkowie,ale koleś dał niezłą walke z Povietkinem,więc wybór niezły...Jeśli ktoś myśli,ze to kelner niech wejdzie na boxreca...

[http://www.boxingnews.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=16830:adamek-moim-przeciwnikiem-bdzie-estrada&catid=1:latest-news#yvComment]

Adamek na PTS.

PS.Informacja NIE jest na 100 % potwierdzona.

Zmieniony przez - Cezi1987 w dniu 2009-11-26 20:49:57

Zmieniony przez - Cezi1987 w dniu 2009-11-26 20:51:17

technika,siła,szybkość,precyzja,psychika

przyznaj SOG'a

jarzynek
 Wysłana - 26 listopad 2009 21:33      [zgłoszenie]

Ja nie myślę że to kelner, widziałem kilka jego walk i prezentuje całkiem niezły poziom, Tomek oklepał by go spokojnie na pkt, jak już nie ma z kim no to niech z nim walczy Góral w ostateczności ale ten pojedynek mało mu da, na pewno się nie wypromuje, już lepiej na walce z Gołotą wyszedł.

"Nie jestem Matką Teresą. Ale nie jestem też Charlesem Mansonem" (M.Tyson)

przyznaj SOG'a specjaliście

bokser7393
 Wysłana - 26 listopad 2009 21:37      [zgłoszenie]

Cezi jest już temat o następnej walce Adamka.
Estrada to nie najlepsze rozwiązanie, ale jednak możliwe. Oby Adamek się nie skusił, dużo na tej walce nie zyska.

Zmieniony przez - bokser7393 w dniu 2009-11-26 21:52:32

Dopóki walczysz Jesteś zwycięzcą...

przyznaj SOG'a znawcy

Balboa5
 Wysłana - 26 listopad 2009 22:46      [zgłoszenie]

wszystko jasne:

Tomasz "Góral" Adamek w swojej drugiej walce w kategorii ciężkiej zmierzy się z Jasonem Estradą

[sport.wp.pl/kat,1878,title,Adamek-poznal-rywala,wid,11724833,wiadomosc.html]

SFD Fight Club & Uderzane

WISŁA KRAKÓW
"Chuligańskie życie przemocy świat wal mocno w morde bedziesz coś wart"

przyznaj SOG'a

WBC22
 Wysłana - 27 listopad 2009 06:23      [zgłoszenie]

Eee tam. Wiedzialem ze to sie tak zakonczy. W zasadzie Estrada wytrwal do konca z Povetkinem w tym roku...Ale i tak sadzilem ze Thomas spotka sie z lepszym przeciwnikiem, no coz, nie mozna miec wszystkiego.

Zmieniony przez - WBC22 w dniu 2009-11-27 06:26:49

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

przyznaj SOG'a

mareno
 Wysłana - 27 listopad 2009 07:58      [zgłoszenie]

Dla mnie bedzie pewne ze kolejnym rywalem jest Estarda, kiedy zobacze niusa gdzies wiecej, niz na BoxingNews.pl. Mysle, ze za kilka dni wszystko bedzie jasne, czy to na 100% pewna informacja, czy nic nie warta plotka.

Na stronie Tomka cisza, na Bokser.org cisza, na Boxing.pl jest info, ale niepotwierdzone, na BoxRec echo.

[boxeo.pl]

przyznaj SOG'a

bokser7393
 Wysłana - 27 listopad 2009 09:11      [zgłoszenie]

Ale nawet jeśli napisałoby bokser.org czy boxing.pl. To raz Adamek zmieniał rywala? Co innego chęć walki, a co innego dogadać się finansowo, żeby doszło do tej walki. Moim zdaniem Tomek za długo zwleka z wyborem rywala.

przyznaj SOG'a znawcy

mareno
 Wysłana - 27 listopad 2009 09:15      [zgłoszenie]

Chodzi mi o to, ze na Bokser.org z reguly pojawia sie sprawdzone informacje. Natomiast na strone Tomka nie wrzuca na pewno wiadomosci, ktora nie ma pokrycia w rzeczywistosci.

Co do samego Estrady - ci ktorzy nie kojarza go dobrze lub wogole, zapraszam do obejrzenia jego haighlightu [boxeo.pl/2009/11/27/jason-estrada-highlight/]

Zmieniony przez - mareno w dniu 2009-11-27 11:58:38

[boxeo.pl]

przyznaj SOG'a

Cezi1987
 Wysłana - 27 listopad 2009 13:16      [zgłoszenie]

Chodzi,o to,ze juz Przegląd Sportowy to pisał(adamek vs Estrada).

Temat jest już,ale o dywagowaniu o następnej walce Adamka(z kim?),a ja tu daje na 70% dokładnego rywala, tu można będzie pisać dokładnie o tej walce.

Zmieniony przez - Cezi1987 w dniu 2009-11-27 13:17:21

technika,siła,szybkość,precyzja,psychika

przyznaj SOG'a

bokser7393
 Wysłana - 28 listopad 2009 00:48      [zgłoszenie]

Nie wiem czy nie przesadzasz z tymi 70%. Hasim też był prawdopodobnym rywalem Adamka, a jednak się nie dogadali. Ale dobra, w sumie może być ten temat bo może jednak dojdzie do tej walki Poczekamy zobaczymy

przyznaj SOG'a znawcy

shogun2111
 Wysłana - 28 listopad 2009 12:33      [zgłoszenie]

jakie byly zapowiedzi ze co to nie adamek ze z kim to on nie bedzie walczyl ze sie go boja itp a wyszlo jak zawsze walczy z typem o ktorym pierwszy raz zlysze , zenada. adamek nigdy nie osiagnie poziomu , slawy jaka mial golota.

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 28 stron.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Tomasz Adamek vs Jason Estrada

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

<< Brak siły / Ochraniacz na zęby >>

Podobne: Gołota vs Adamek - dyskusja po walce | Tomasz Adamek vs Chad Dawson | [Video] Steve Cunningham vs Tomasz Adamek | Gołota - Adamek czy dojdzie do walki?? | Tomasz Adamek vs Luis Andres Pineda | Gołota vs Briggs! Adamek w Październiku!

Warto przeczytać: trening dwa razy w tyg | wiezadla triceps | jakie mleko pić | na ryju | koktaile na đniadanie | push&pul | koktaile na śniadanie | wysokość ciała | wydłużanie ciała | atak cisnienia | leucyna, mity i fakty | bochnia/ | odzywki islandia | jak oczyscic płuca | prywatny trener siłowni | czego unikać w diecie | prywatny trener siłowni w gdyni | weidera and 1=1 and = | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL