Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 595 razy
słowa kluczowe: okropne  jojo 
Autor

To okropne JOJO

awionetka

Wysłana - 15 lipca 2005 11:17    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Jestem na diecie. Schudłam już jakieś 8-9 kg, do upragnionej wagi zostało już nie wiele, idzie mi świetnie, ćwicze, zdrowo się odżywiam, ale... coraz częściej zastanawiam się CO DALEJ. Jak po zakończeniu odchudzania utrzymać wagę i uniknąć efektu jojo? Przeszukałam internet, ale znalazłam niewiele na ten temat. Gdzieś pisało, że należy dodawać jakieś 60 kcal na tydzień, dokładnie nie zrozumiałam, czy chodzi o to, że jest sie nadal na takiej diecie na jakiej się było, ale raz na 7 dni zjada się 60 kcal więcej, na następny tydzień dodaje się do tego, jeszcze 60 itd... i do kąd tak? Bardzo proszę, niech mi ktoś pomoże...

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 15 lipca 2005 11:23 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Hard Mass

CENA: 175.00zł
Ultimate Nutrition - Horse Power

CENA: 129.00zł
Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

domer KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 15 lipca 2005 11:23    Edytuj Cytuj
Jezeli mialas dobra diete, to po skonczeniu odchudzania nie powinno byc efektu jojo, no chyba ze zaczniesz jesc byle co i bilans bedzie na +. Trzymaj bilans na 0 po diece, zdrowo sie odzywiaj i powinno byc ok.

Moderator działu Odżywianie
Ekspert -

enen2606

Wysłana - 15 lipca 2005 12:52    Edytuj Cytuj
To bardzo proste, pewnie chudniesz jedzac ponizej swojego zapotzrebowania, jezeli dojdziesz do swojej upragnionej wagi wystarczy ze bedziesz utrzymywac posilki w granicach zapotzrebowania i wszystko bedzie gralo

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.