Temat: Treść:
Autor

Tim Sylvia vs Assuerio Silva - DYSKUSJA!

Kilbian

Wysłana - 17 stycznia 2006 23:38    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Widział już ktoś to starcie? Jak dla mnie to była koszmarna nuda! Spodziewałem się naprawdę mocnego widowiska, twardej walki...i niestety strasznie się rozczarowałem Panowie nie pokazali NIC. To było żałosne.

A Sylvia moim zdaniem nie ma najmniejszych szans przeciw Arlovskiemu w rewanżu. Był wolny, akcje bez polotu. No i ta żenująca akcja z przytrzymaniem klatki. Assuerio by go obalił ostro, gdyby nie to. Żałosne. To będzie szybkie KO, albo coś w rodzaju akcji z pierwszej ich walki.
Znawca -

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 17 stycznia 2006 23:47 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Mass XXL

CENA: 159.00zł
Peak - Whey Protein

CENA: 149.00zł
Olimp - ARGI POWER

CENA: 48.90zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

saib__ ZASŁUŻONY

Wysłana - 17 stycznia 2006 23:47    Edytuj Cytuj
Heh, po pierwsze Assuerio mnie strasznie zawiódł. Wyglądał na ważeniu wyśmienicie. Niestety za tym nie poszła szybkość i eksplozywność, szkoda...
a w wywiadach obiecywałem wspaniała walkę.

Sylvia ma podobno dostał po tej walce tittle shota, czyli walkę o tytuł z Arlovskim. Moim zdaniem przegra z kretesem po tym co dzisiaj pokazał.

Ogólnie przychylam się do Twojej opinii Kilbian. Nuda, nuda, nuda... imo nie dali z siebie wszystkiego. Spodziewałem się nokautu, czy chociaż naprawdę zaciętej walki zakończonej splitem. Na tej gali można było zobaczyć dużo lepsze walki, a które - ściągajcie i oceńcie sami.

Były moderator Sceny MMA i K-1 oraz elita SFD.
Ekspert -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Tim Sylvia vs Assuerio Silva - DYSKUSJA!

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.