Dwukrotny mistrz UFC wagi ciężkiej - Tim Sylvia może ogłosić niebawem odejście z tejże organizacji! Całkiem prawdopodobne, że Tim gdy odejdzie z UFC walczyć będzie z mistrzem wagi ciężkiej Pride - Fedorem Emelianenko.
You're the fighter you've got the fire The spirit of a warrior, the champion's heart You fight for your life because the fighter never quits You make the most of the hand you're dealt Because the quitter never wins No!
On Friday, around 12:00, I've got a couple of big announcements to make about my career. So all of my loyal fans will want to stay tuned to my website because this is huge. -Tim
w piątek wszystkiego się dowiemy
Business as usual
Ekspert -
1206641559000
FightOrDie MMA i K-1
Wysłana - 27 marca 2008 19:14
Yep baybe, niech mu dadzą Fiodora. Szybkie ładne KO dla pana obsraj-dupy.
You're the fighter you've got the fire The spirit of a warrior, the champion's heart You fight for your life because the fighter never quits You make the most of the hand you're dealt Because the quitter never wins No!
Ekspert -
1206641684000
w0jt Dana White
Wysłana - 27 marca 2008 19:16
jestem baaardzo ciekawy co ogłosi Tim lepiej niech nawet nie myśli o walce z Fedorem
Zmieniony przez - w0jt w dniu 2008-03-27 19:16:35
Business as usual
Ekspert -
1206641765000
dandyk12
Wysłana - 27 marca 2008 19:23
lepiej niech nawet nie myśli o walce z Fedorem Dla mnie to naturalna rzecz że jako fighter Timi marzy o walce z najlepszym. W Ufc walczył praktycznie z całą czołówką był mistrzem tej organizacji, wydaje mi się ze ma większe prawa do pojedynku z Fedorem niż np midleweight Lindland czy tez Choi. A czy do tej walki i odejścia Sylvi z UFC dojdzie dowiemy się wkrótce