hej, jestem na zdroworozsadkowej diecie redukcyjnej, cos jak Laura P, czyli 2g bialkna na kg ciala, 1500 kcal,do 100g ww, reszta tuszcz, trening 2-3 x tydz silowy + bieganie/ spinning. ze nie schudlam juz 3 tydzien waga ani drgnie , zastanawiam sie nad spalaczem, ktory polecacie dla dziewczyny? (do zrzucenia ok 8-10kg)
Tight czy venom,
boje sie niespania, musze sie wysypiac i nie moge stac sie zombie bo praca i w ogole - zycie
Ostatnio jakis wylem venomowcow na forum. Ludzie kurna, to naprawde nie zabawka i mozna sobie zafundowac sporo nieprzyjemnych jazd stosujac tak mocny srodek bez odpowiedniej wiedzy i diety itd. Nawet Scorch jest silnym spalaczem dla poczatkojacych, a i po nim sa rozne nieciekwe reakcje. Po co od razu siegac po taki hard core ???
Zmieniony przez - bolek1970 w dniu 2008-05-23 10:09:54
Witam! a miałaś już jakiś kontakt ze spalaczami bo te które podałaś to IMO górna półka i ogólnie dość mocne środki (Tight zawiera Yohimbinę) , (Venom - zawirowania co do składu).
"...Tu jest Polska, tu sie kombinuje!..."
1211530496000
Koniu151 KAPITAN KAJDAN
Wysłana - 23 maja 2008 11:36
czemu akurat te? myślisz, że jak dasz niebezpieczny i mocny spalacz, to będzie lepiej? lepiej będzie jak w diecie pokombinujesz, ładowanie węglami albo jakiś cheat meal kiedy ostatnio było?
pzdr/
Układanie diet, treningi personalne kontakt tel:664829952, gg:5040999, koniu151.sfd@o2.pl
mialam dokladnie ten sam dylemat...troche wiecej od ciebie cwicze.. tzn conajmniej 1-2 godz dziennie. wybralam venoma, biore od paru dni i czuje sie na nim dobrze.. co do spania to nie mam problemu.. zreszta biore 1 kapsulke na dzien nie faszeruje sie 2 bo uwazam ze 1 w zupelnosci wystarczy.. Ale teraz tak szczerze wybralabym chyba tighta poniewaz ma johibine, a wiadomo ze ona spala tluszcz z miejsc z ktorymi sa problemy, tzn uda posladki brzuch.. i takie pytanie do innych przy okazji.. czy stosujac venoma moge jeszcze siegnac po johibine? co proponujecie?
1211563714000
Koniu151 KAPITAN KAJDAN
Wysłana - 23 maja 2008 19:30
.
napisałem, ale zobaczyłem post niżej i skasowałem
pzdr/
Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2008-05-23 19:31:48
Układanie diet, treningi personalne kontakt tel:664829952, gg:5040999, koniu151.sfd@o2.pl
jesli chodzi o dieta, to takie mam zalozenia, staram sie nie przkraczac 100 g ww i z reguly jest to mniej ( 50-70 ) i z powodu skladnikow diety wychodzi mi czesciej wiecej tluszczy. Oszukiwany posilek byl, czuje ze mam od cwiczen bardziej zwarte cialo i ciuchy sa nieco luzniejsze, ale to chyba nie to co powinnam osiagnac po 3 tygodniach scislej diety. Przed treningiem biore czasem TSE - nie zawsze, czesto po prostu nie musze sie podkrecac. CHyba wybiore tight, poczytalam o yohimbinie:) i mnie przekonala, spac sie klade ok polnocy, czasem wczesniej, wstaje o 7...z dieta pokombinuje, nie bede przkraczac 1200kcal, rzeczywiscie to tez sie przyda...zreferuje za miesiac, wczesniej nie ma co krakac , dzieki wszystkim za pomoc,
M
Zmieniony przez - malinaf w dniu 2008-05-23 20:33:09
malinaf
1211567502000
obliques SZEFOWA
Wysłana - 23 maja 2008 22:57
Niesamowite to juz sa spalacze , ktore spalaja dokladnie w tym miejscu, no jak ta reklama działa. Pewnie w skaldzie sa krasnoludki co wędrują w określone miejsce i tam kopia łopatkami Ze tez przy tak wspaniałych środkach sa jeszcze otyli na tym swiecie