Witam... Od tygodnia biorę reduktor tłuszczu +dieta... chciałbym po prostu zadbać o to aby pozbyć się tłuszczu i przyroście suchej masy mięśniowej... i w związku z tym mam takie pytanie czy dobrym pomysłem jest dokupienie do Thermospeed'u który teraz biorę, Jabłczanu Kreatyny ?
Zmieniony przez - Razeer w dniu 2009-09-05 11:55:07
chcesz palić tłuszcz i nabierać masy mięśniowej w tym samym czasie?
na jakim bilansie jesteś? rozkład b/t/w też napisz
kreatyna na redukcji ma sens, ale bardziej jako antykatabolik
masy na ujemnym bilansie Ci nie da
"Chęci i cierpliwość to wielbłądy, które mogą Cię przewieźć przez każdą pustynię"
Ekspert -
1252144873000
giecik crazy picker
Wysłana - 05 września 2009 12:07
w celu ograniczenia fatu ok ale masowac i redukowac w jednym czasie nie zdołasz
DORADCA W DZIALE SUPLEMENTY I ODŻYWKI
Ekspert -
1252145275000
PePoNeNt
Wysłana - 05 września 2009 12:35
redukcji tkanki tluszczowej - zalezy to od wielu czynnikow, raczej bym sie nie spodziewal ale realnie mozna ograniczyc nabieranie nowej tkanki tluszczowej
wiec obecnie robiąc mase rowniez stosuje 3spalacze :) lipo pack, myogenix heavy fire 3 i cla&green tea przy bardzo duzej podazy kcal...
w jaki sposób kreatyna ma ograniczyć nabieranie tkanki tłuszczowej na redukcji?
"Chęci i cierpliwość to wielbłądy, które mogą Cię przewieźć przez każdą pustynię"
Ekspert -
1252147080000
giecik crazy picker
Wysłana - 05 września 2009 12:42
o kreatynie ty już napisales w pierwszym poscie tu byla rozkminka o innym aspekcie takie dopełnienie tamatu
DORADCA W DZIALE SUPLEMENTY I ODŻYWKI
Ekspert -
1252147332000
Razeer
Wysłana - 05 września 2009 12:42
eNd_ nie kumam o co chodzi ale napisze po swojemu ;P poprostu ograniczam jedzenie moje zapotrzebowanie kaloryczne na to by utrzymac wage to: 3759.29Kcal wspolczynnik BMR to: 2179.30... ograniczam kalorie kiedys potrafilem dziennie przerobic 5-7tys. kcal a teraz jem do 2000kcal... waze 97 kg mam 182 wzrostu jezeli to ma znaczenie powiem ze wyciskam lezac okolo 140kg... czyli proponujecie zakonczyc cykl thermospeedu i wtedy wziac sie za kreatyne?
Ps. Jem jakies tam zdrowe pieczywo do tego na obiadek gotowane piersi z kurczaka+ryz lub kasza... jem dwa skromne posilki dziennie i jeden do syta-obiad...