logo
zamknij zamknij

Thermoplate - opinie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 2575

0 5 0
napisał(a)
Kolnid
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 13 Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 655
Krótki wstęp.
Jestem na redukcji już jakieś 5-6 tygodni i ciągle mięso gotowane lub na parze. Trochę mi już to brzydnie, ale czytając forum dowiedziałem się, że grillować i smażyć też można byle nie na tłuszczu i nie przypalać. Zacząłem przeglądać oferty grilli elektrycznych, ale przypomniało mi się, że posiadam wspomniany w tytule thermoplate. Chciałbym poznać wasze opinie czy można mięso w tym przyżądzać na redukcji. Oczywiście bez tłuszczu. Obecnie żadko z tego korzystałem i z tego co wiem mięso się robi w tym bardzo szybko 2-3min kurczak, powłoka nie lubi wody (czyścić tylko suchą szmatką bo się zniszczy podobno).
Dzięki za opinie i pozdrawiam.
1
Krzysztof Piekarz
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dieta do oceny

Następny temat

mocny zestaw redukcyjny?!

Fitness ladies in red

Ziemniaki czy ryż? Porównanie okiem dietetyka

Suplementy na masę - beta-alanina

KOMUNIKAT IFBB ELITE PRO!

Kasia Dziurska na Arnold Classic Europe

Brokuły czy cukinia - porównanie okiem dietetyka

Suplementy na odchudzanie - Berberyna

Najdziwniejsze wpadki dopingowe: nandrolone decanoate