Zadaj anonimowe pytanie i otrzymaj błyskawiczną odpowiedź
Temat został odczytany 1782 razy
  • Autor

    Thermoplate - opinie

  • Kolnid
    • Pochwały:0
    • Nagany:0
    • Postów: 6
    • Na forum: 6 lat
    • LPA: 317

    Wysłano 14 października 2011 16:55

    zgłoś naruszenie

    Krótki wstęp.
    Jestem na redukcji już jakieś 5-6 tygodni i ciągle mięso gotowane lub na parze. Trochę mi już to brzydnie, ale czytając forum dowiedziałem się, że grillować i smażyć też można byle nie na tłuszczu i nie przypalać. Zacząłem przeglądać oferty grilli elektrycznych, ale przypomniało mi się, że posiadam wspomniany w tytule thermoplate. Chciałbym poznać wasze opinie czy można mięso w tym przyżądzać na redukcji. Oczywiście bez tłuszczu. Obecnie żadko z tego korzystałem i z tego co wiem mięso się robi w tym bardzo szybko 2-3min kurczak, powłoka nie lubi wody (czyścić tylko suchą szmatką bo się zniszczy podobno).
    Dzięki za opinie i pozdrawiam.