Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Thermo speed, napoje energetyczne i moje pytania.

Gawus

Wysłana - 03 października 2008 17:06    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam.
Cwicze od roku z przerwa dwumiesieczna w wakacje (czerwiec, lipec) i z przerwa w swieta (grudzien). Skonczylem moj pierwszy cykl na kreatynie w maju. Efekty byly bardzo zadawalajace. Wazylem 95kg przy 187cm wzrostu. Przez przerwe wyjazd) i nie cwiczenie spadlo 10kg. nadrobilem 2kg ale wg mnie czas na redukcje.

1.Chce stosowac pol roku trening na mase (styczen - czerwiec) i pol roku redukcji (czerwiec-grudzien). Czy to jest dobry pomysl?
2. Tu bede nawiazywal do tematu poniewaz chce zakupic thermo speed extreme olimp 90 kaps i stosowac po 2 kapsulki - jezeli bede to konieczne bede lykac 3 (brak efektow). Waze 87kg przy 187 cm.
Do tego pije codziennie wieczorem bialko 30g a moja dieta jest bogata w bialko, weglowodany i tluszcze - mniej wiecej tyle ile potrzebuje / czasem wiecej bialka / mniej tluszczow, ale staram sie trzymac racji.
Moje pytanie wiec, czy chcac wyrzucic miesnie na wieszch to dobry pomysl? Chce stracic jakies 5-6kg maxymalnie. Pozatym chce to zrobic dlatego, ze w zimie zamirzam zakupic cm^3 treca i mass xxl.
Polecacie cos innego? (zamiast thermo i/lub co do zimy(cm i mass)
3. Czy to prawda, ze biorac thermo speeda i wypijajac jakis napoj energetyczny ala Tiger ("przyspieszaja" one metabolizm prawda?) sa lepsze efekty?

4. thermo stosowac pierwsza tabletke na czczo rano i druga przed treningiem 30 minut? (ewentualnie dwie kapsulki)

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 04 października 2008 00:57 
W większości przypadków polecamy:

Trec - AAKG HardCore

CENA: 85.00zł
Olimp - THERMO STIM

CENA: 35.00zł
Trec - Hard Mass

CENA: 175.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Pituss

Wysłana - 04 października 2008 00:57    Edytuj Cytuj
Ja powiem tak co do spalaczy to jesli juz koniecznie thermo speed i koniecznie laczyc to mysle ze z kofeina moglbys polaczyc, chociaz nie polecam. Zwróć uwage ze ThermoSpeed jest termogenikiem i podnosi teperature ciala, dorzuc do tego syfiastego tigera to sprobuj sobie wyobrazic jak CI cisnienie moze skoczyc, to nie sa zarty, jestes pewien ze nie masz np. nadcisnienia? Jesli mowisz o 5-6kg to polecam Ci super spalacz. Animal Cuts, 100zl pucha na miesiac razem z przesylka dorwiesz, super sprawa, wlasnie skonczylem i jestem 6kg na -. Takwiec kup se Cuts'a jak nie zadowola CIe efekty siekniesz thermo z kawa a nie tigerem przynajmniej czysta kofeina a nie SYF. pozdro

'Per spera ad astra.
Przez cierpienia do gwiazd.'

Skysis

Wysłana - 06 października 2008 22:07    Edytuj Cytuj
uzywalem Extream Termo speed i Nie polecam ... w dawkach polecanych przez producenta nic nie daje.... po 2 miechach to stwierdzilem ;/ w wiekszych dawkach cos tam daje niby kilka kilo mniej ale za to wyskakuja dziwne syfy na twarzy ...

pr3z3s

Wysłana - 07 października 2008 00:06    Edytuj Cytuj
3. Czy to prawda, ze biorac thermo speeda i wypijajac jakis napoj energetyczny ala Tiger ("przyspieszaja" one metabolizm prawda?) sa lepsze efekty?

ze swojego doświadczenia- nie. tigery to tylko niepotrzebne kalorie. na mnie nie działają bynajmniej.

'tak wygląda chamstwo, jak się dorwie do szmalu'

Gawus

Wysłana - 07 października 2008 16:12    Edytuj Cytuj
Dzieki. Poczytalem o tym supl o ktorym wspominales i o thermo jeszcze raz.. Jednak wybralemt hermo speeda.. Niedlugo przejde sie do lekarza i zbadam cisnienie, zapytam czy nie choruje na nad cisnienie zeby moc pic kawe z thermo speedem. Biore 3 dni. lykam 1 kapsulke 30 minut przed sniadaniem i 2 kapsulki przed obiadem. Po obiedze mam trening (1h~po). Na treningu strasznie sie poce, i rzeczywiscie chodze z podwyzszona temperatura.. Bede w tym temacie rowniez wrzucal mojeg wymiary i wage (spadki / wzrosty) co tydzien.

Skysis

Wysłana - 07 października 2008 16:40    Edytuj Cytuj
Powodzenia ;) właśnie tez zaczynam "brać się za siebie" ;) Wieg Go GO Go ;)

pr3z3s

Wysłana - 07 października 2008 19:32    Edytuj Cytuj
kolego zrezygnuj z tego thermo speeda. dołóż trochę $$ i kup sobie scorcha.

ja zaczynałem i waga ładnie spadła. brałem zgodnie z zalecenieami, to starcza bodaj na 40 dni (?) i poleciało z 95 kg do 86.

popracuj nad dietą, no excuses, siłownia, basen, bieganie

aha. i nie sugeruj się za bardzo lekarzem. jeśli już, to sportowym

'tak wygląda chamstwo, jak się dorwie do szmalu'

Skysis

Wysłana - 07 października 2008 19:48    Edytuj Cytuj
Zgadzam się z prezesem ;) a jak wiekszość mi tez mowi Najpierw rozpisz Diete i Trening a potem suplementy ;) tez narazie się z tym męcze :)
Tutaj:
http://www.sfd.pl/Dziennik_odchudzania_%3B_-t440902-s2.html

Gawus

Wysłana - 07 października 2008 22:18    Edytuj Cytuj
no wiec diete mam ulozona..

moje zapotrzebowanie to 2414,4 kcal (po ucieciu 300 <reduckja>
174 bialka, 87 tluszczow i 234 weglowodanow. Nie jestem hardgainerem. posilki co 3-4h.
30 minut przed peirwszym posilkiem 1 kasp the olimp
I & II
ser twarogowy chudy 200g
ryz bialy 100g
jogurt naturalny 2% tl 100g
orzechy wloskie 30g

57 bialka, 24 tl, 101 wg, 854 kcal, (jem to na dwa razy)
30 minut przed posilkiem 2 kasp the olimp
III (obiad)
ryz bialy 100g
piers z kurczaka bez skory 200g
oliwa z oliwek 10g
+ zielone warzywo (salatka z ogorkow / salaty zielonej / jakies inne warzywka)

50 b, 13tl, 77wg, 630 kcal (wychodzi jakies 8 malych kotleow, jem 5,3 sa pozniej.

IV

platki ryzowe 50g
pleko 1,5% tl 250g
13 b, 4tl, 52wg, 297 kcal

V
chleb zytni pelnoziarnisty 150g
poledwica z indyka 50g

18b, 5tl, 72wg, 406 kcal

VI
3 kotlety z piersi ktore zostaly
whey protein 80 30g
mleko 1,5% tl 250g

32b, 5tl, 14 wg, 235kcal

lacznie 168b (97% rda) 52 t (59% rda) 316 wg (135% rda) - nie wiem co zastapic tyle wg ale nie mam co jesc zbytnio. moje posilki polegaja raczej na ryzu i twarog / piers kurczka
2424kcal (100% rda)

uwazam ze dieta jest dobra.. uwzglednijcie to ze mam lat 17, chodze do szkoly 7-15 wiec tez niezbyt mam jak przygotowywac posilki (pomaga mi mama :D)

Cwiczenia mam na Sylwetka* (ogolny rozwoj masy miesniowej przy zachowaniu jak najlepszych zarsow miesni) wiec trening na reduckje raczej
5 razy dziennie, split (podzielony na partia/dzien) + codziennie A6W (6stka weidera)

i co sadzicie? :)

ano i mam 20 minut aerobow po silowni co 2 dni <pon, sroda, piat> na takiej niby rower ale sie biega (kreci nogami na stojaco ;d) a na basen nie chodze bo najblizszy to pol godziny drogi od domu + basen + powrot = nie mam tyle czasu dziennie wolnego i przeznaczonego na to all ;p

Zmieniony przez - Gawus w dniu 2008-10-07 22:26:28

Zmieniony przez - Gawus w dniu 2008-10-07 22:27:39

Skysis

Wysłana - 08 października 2008 22:31    Edytuj Cytuj
z tego co licze to leci jakos prawie pod 28885 kcal ;)

http://www.olimp-supplements.com/pl/index2.php?page=w_ankieta
Wg kalkulatora Olimpu i danych z twojego profilu i posta ;)
Twoje całkowite zapotrzebowanie na kalorie wynosi 2998 kcal
- jeżeli istnieje niewielka nadwaga 2692 kcal
- jeżeli istnieje duża nadwaga 2492 kcal

Tyle moge napisac ;) I powiedzieć tylko powodzenia ;)

Gawus

Wysłana - 09 października 2008 08:09    Edytuj Cytuj
Olimp kłanie ;p

ja liczyłem wg Dziennika Posilkow VITALMAX v4.20.xls ;]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Thermo speed, napoje energetyczne i moje pytania.

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.