Thermal Pro, a Thermal Pro evolution i revolution?
zelgadia
Wysłana - 24 kwietnia 2008 13:01
Sprawdź ile procent masz tłuszczu
Czytam i czytam na temat Thermala Pro, ale nie mogę nigdzie go dostać za to bardziej dostępne są Evolution i Revolution... Czym się różnią, który z nich jest najbardziej skuteczny? Porównałam składy, ale nie jestem az tak dobra z chemii :(
Shikai no yami wo suberu oo, nanji no kakera no enishi ni sitagai Nanjira subete no chikara mote ware ni saranaru chikara wo atae yo! Buusuto!
bardzo chętnie ale nie jestem pełnoprawnym użytkownikiem forum i nie moge dostac twojego gg :(
Shikai no yami wo suberu oo, nanji no kakera no enishi ni sitagai Nanjira subete no chikara mote ware ni saranaru chikara wo atae yo! Buusuto!
1209044267000
zelgadia
Wysłana - 28 kwietnia 2008 18:19
To jaki fat burner najbardziej polecalibyści jesli nie thermal? do zrzucenia jest 10-15kg, otluszczenie spore, treningow nie bylo od roku (klasa maturalna), zaczynam od razu po maturce. Trening: na pewno codziennie basen przez godzinke lub poltorej, silka na rzezbe na brzuszek i nogi i mysle ze szybki spacer. Biegac niestety nie moge-zwyrodnienie stawow kolanowych... Co polecacie? :(
Czy można się jakoś z Tobą skontaktować w powyższym temacie nie będąc pełnoprawnym użytkownikiem forum ( to gwarantuje chyba jedynie dokonanie zakupu w sklepie sfd :)
Nie mam możliwości przez to skorzystania z Twojego gg a prawdziwego, legendarnego, jedynego działającego thermala ponownie chciałbym posiadać ( dwa lata temu zdziałałem z nim cuda :)
Pozdrawiam
1212524743000
Kiromax
Wysłana - 07 czerwca 2008 18:33
nie wiem jak te nowsze wersje, ja testowalem 'prawdziwa' i bylem bardzo zadowolony. pobudzenie niezle, efekty tez nienajgorsze. moze poszukam i znowu dokupie, bo fajnie dzialalo.
ostrzegam tylko ze to 'mocny' suplement i stosowac nalezy bardzo rozwaznie.
zdr.
1212856409000
SFD
Wysłana - 07 czerwca 2008 21:52
obecnie dostępne wersje evolution i revolution są bez efki
jesli ktos lubi pobawić sie z mieszanką mąki i kofeiny to mozna!
nie ma surowca na rynku od 2 lat ( ma huang) ale producent mimo to kit wam sprzedaje oszust!