jak sie pytalem z 2-3 tyg temu, to mi radzili, zebym nie bral TP, jak mam teraz mature.
ale ja Ci powiem, ze mi nie zaskodzila, a nawet pomogla
ale ponoc na kazdego ona dziala inaczej
Jesli moja wypowiedz Ci pomogla, to kliknij w "czytelnik dzialu". Z gory dzieki
1049531161000
bulk
Wysłana - 05 kwietnia 2003 11:27
jesli chodzi o nauke to w moim przypadku...jestem na budownictwie ladowym Pwr. nie musze uczyc sie pamieciowki. Robie przewaznie po nocach projekty np..kilknascie godzinn...przewaznie na ostatnia chwile. Wzialem raz therme w niedziele i robilem projekt do 4 rano. -nie wiem jak jest z koncentracja i nauka na pamiec... Wczesniej kiedys lykalem tussipekty , ale to nie to samo. Jesli chodzi o therme to u mnie bylo naprawde spoko...jedyne co wkurza , to gardloscisk i wzmozone pragnienie....ale da sie to obejsc ! ps...w ten weekend tj..dzis(sobota ) i niedziela bede robil nonstop projekty. zobaczymy jakie beda efekty
SOG DLA MNIE kliknij w prawy dolny rog mojej wypowiedzi.
:) WROCLAW :) / aktualnie Oslo, ale czesto we wroc.
1049534832000
Ronnie
Wysłana - 05 kwietnia 2003 12:51
Efedryna zawarta w Thermie dziala pobudzająco na uklad nerwowy. Ze spać się nie chce to przez kofeine. A to czy będziesz się uczył czy nie zależy od ciebie, i czy uda Ci się wysiedzieć pare godzin z ksiażką. Ja osobiscie mam kłopoty, drżenie rąk, nadpobudliwość itp.
Ronnie
There can by only one !!!!
Strengh and honor. Doradca Incognito.
1049539887000
SFD
Wysłana - 05 kwietnia 2003 13:40
mi sie za***iscie naniej uczy
ło
czlonek-mafia.suple.hardcor.pl
1049542801000
Seewy SKF Dwunastka KRK
Wysłana - 05 kwietnia 2003 16:29
Wlasnie ta nadpobudliwosc i takie rozkojarzenie moze byc tu najwiekszym klopotem.
Pozdrawiam - Leniwy SiWy Doradca w dziale: "Trening" ---------------------------- "Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."
"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."
Specjalista -
1049552971000
Ronnie
Wysłana - 06 kwietnia 2003 00:46
Ja się musze dobrze skatować na silowni, żeby później móc spokojnie zasiąść do nauki.
Ronnie
There can by only one !!!!
Strengh and honor. Doradca Incognito.
1049582783000
K_O_B_E
Wysłana - 06 kwietnia 2003 00:57
a jak ja sie porzadnie skatuje, to nawet TP nie pomaga i zasypiam wczesniej niz zamierzam
Jesli moja wypowiedz Ci pomogla, to kliknij w "czytelnik dzialu". Z gory dzieki