Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

ThermaPro with Sida Cordifolia

Lukx

Wysłana - 10 stycznia 2003 08:04    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Pytanko skierowane do osob uzywajacych tego preperatu=) jaka daweczka stosujecie? Na opakowaniu domyslenie pisza o jednej kapsolce dziennie.
No dwie zeby nei przekraczac ale to juz nei jest domyslenie=). Czy ktos z was stosuje dwie? Ktos jedna i jakie wyniki?

pozdrofka
Lukx
http://lukx.cnet.pl

pozdrofka
lukx
[http://www.lukx.com]

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 10 stycznia 2003 08:19 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł
ActivLab - BCAA Xtra

CENA: 49.00zł
Olimp - Massacra

CENA: 109.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Grasik ZASŁUŻONY

Wysłana - 10 stycznia 2003 08:19    Edytuj Cytuj
Tu msz wypowiedź jednego z użytkownuków nowej thermy:

"Co do nowej Thermy z Sida Cardofilia. Na początku wątpiłem, czy przez znaczne ograniczenie zawartości efedryny nie będzie tylko namiastka naszego starego Ma Huang :), ale na szczęście się myliłem. Dwie podstawowe sprawy - czyli efekt stymulujący nadal jest bardzo silny a przy tym nie ma zadnych (w moim przypadku) efektów ubocznych - nie ma nagłych skoków ciśnienia, zawrotów głowy, kłucia w sercu. Nadal po kapisie czujesz się jakbyś mógł wyrywać drzewa :), a jeśli zaaplikujesz ją sobie na czczo albo bo dłuuugim okresie w czasie którego nic nie jadłeś jest tak samo strasznie jak na starej :), rzuca na lewo i prawo.

Co do hamowania głodu - nadal nie chce się nic jeść ani (co gorsza) pić, z trudem przychodzi pokonanie tych trzech posiłków dziennie ale wiadmomo że trzeba.

Jeśli chodzi o okres działania, to jest on taki sam albo minimalnie krótszy. Jak weźmiesz pierwszego kapsa o 12-tej, w zupełności starczy ten jeden i drugi około 16-tej. Nawet jak weźmniesz jedną thermę to i tak czujesz jej działanie przez cały dzień. Dla mnie max to 3, optymalna dawka to 2.

Jednym slowem - polecam. Jest tak samo dobra a na pewno mniej niebezpieczna od starej z 20mg efedryny z Ma Huangu."

Grasik
SUM QUOD ERIS QUOD ES DIM FUI.

28:06:42:12
That is when the world will end.
Ekspert -

Lukx

Wysłana - 10 stycznia 2003 11:16    Edytuj Cytuj
no kiedys jechalem na xendrine i bylo nieciekawie fizycznie mam nadzieje ze wlasnie na tej bedzie zdrowiej=)

pozdrofka
Lukx
http://lukx.cnet.pl

pozdrofka
lukx
[http://www.lukx.com]

Lucyper

Wysłana - 10 stycznia 2003 12:11    Edytuj Cytuj
Wczoraj jeszcze na poczcie wsunąłem pierwszą kapsę nowej Thermy. I to był błąd, ponieważ była godzina 18.30. Skutkiem tego zasąłem gdzieś ok. 4 rano i przespałem imponujące 3,5 godziny, mimo że zdesperowany znieczuliłem się niewielką ilością browara i zielonego. Efekt był taki, że głowę miałem zamuloną, ale energia i tak mnie rozsadzała. Wprawdzie moja sytuacja jest dość specyficzna - jestem nieduży (75 kg) i w ogóle nie piję kawy, więc wszelkie środki pobudzające włączają mi maxymalny motorek w dupie, ale i tak nigdy nie posunąłbym się do stwierdzenia, że nowa Therma to łagodny suplement. Skutki uboczne ledwie zauważalne a power niezły. Dzisiaj może spróbuję dwie, ale waham się.

mafia.doping.full-hardcore.pl

tjarza

Wysłana - 10 stycznia 2003 12:24    Edytuj Cytuj
Cześć
Oglądałeś film "Requiem dla snu"?? Pewnie tak.. i nic Ci to nie przypomina???
Chodzi mi o to że wsunąłeś kapse jeszcze na poczcie..., a jutro chcesz wsunąć 2 kapsy... Wydaje mi się że nie masz odpowoiedniej psychiki do brania suplementów szczególnie takich jak ECA.
A tak wogóle to nie mam nic do Ciebie....
Pozdrawiam i zycze wszystkiego dobrego..
Tomek

Bez ciężkiego treningu nie ma sukcesu!

SFD

Wysłana - 10 stycznia 2003 12:35    Edytuj Cytuj
Moim zdaniem therma to pic na wodę biore dwa kapsy dziennie i co i Gu... nic mie nie jest

Ida święta więc dalibyście mi w prezencie SOGa

Lucyper

Wysłana - 10 stycznia 2003 12:51    Edytuj Cytuj
Tjarza, jeżeli ty z takiej ilości informacji jaką dostarczyłem w tym poście, jesteś w stanie wyciągać tak daleko idące wnioski, to sorry ale dla mnie jesteś kolesiem niepoważnym. Jeżeli interesuje Cię moje podejście zarówno do odżywek jak i używek, to zapraszam na priva, a jeśli masz ochotę sobie kogoś publicznie pouczyć to s*** pałkę frajerze.

mafia.doping.full-hardcore.pl

SFD

Wysłana - 10 stycznia 2003 14:22    Edytuj Cytuj
Sam jesteś frajerem dupku. Jest demokracja i istnieje wolność słowa wiec moge mówić co chce. A twoje informacje mam głęboko w poważaniu bo na każdego therma działa inaczej frajerze .

Ida święta więc dalibyście mi w prezencie SOGa

pitbull91

Wysłana - 10 stycznia 2003 15:01    Edytuj Cytuj
Matdes on nie mówił do ciebie

"I'm Neutral, BUT - Not Afraid You"

"I'm Neutral, BUT - Not Afraid You"

SFD

Wysłana - 10 stycznia 2003 15:11    Edytuj Cytuj
Matdes, zanim nazwiesz mnie też frajerem to napisz, którą thermę bierzesz. Bo jeżeli powiesz, że po dawce 40mg efedryny (w przypadku starej) przyjętej w jednej dawce - nic nie poczoołeś, to chyba jesteś Cyborgiem.

lucek

tjarza

Wysłana - 10 stycznia 2003 16:22    Edytuj Cytuj
Słuchaj no Lucyfer.
Nie wiem jak to jest ssać fajkę ale pewnie ty doskonale to przetrenowałeś skoro dajesz tutaj taką propozycje. Jak puszczają ci nerwy na tej thermie to idź sobie pobiegać to moze troche zluzujesz z tonem wypowiedzi.
Nie będę odwzajemniał epitetów bo mam więcej kultury od ciebie i łykaj sobie terme kiedy i jak dużo chcesz to może będziesz się czuł bardziej cool guy.
Nie zaśmiecaj wątku dalszymi epitetami i innymi durnymi propozycjami.

By
Tomek

Ciebie juz nie pozdrawiam - resztę tak.

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

ThermaPro with Sida Cordifolia

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.