Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1223 razy
słowa kluczowe: testy  widzewa 
Autor

Testy do Widzewa Łódź

Bańba

Wysłana - 22 czerwca 2009 21:20    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam na 20 lipca mam wyznaczone testy które beda trfały do 15 sierpnia 5 razy w tygdoniu od pon do piatku wiec mam nie całe 5 tygodni na przygotowanie

wzrost 186
waga 67 kg
wiek-17 lat
Pozycja napastnik

Jakie najlepszy trening wybrać ?

co najlepiej cwiczyc zeby dobrze wypasc ?

co jest na takich testach ?

i siłka jakie cwieczenia ? np na mase ile razy w tygdoniu

z góry dziekuje

Widzew Łódź

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 22 czerwca 2009 22:12 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł
Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł
Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

mazikkpl

Wysłana - 22 czerwca 2009 22:12    Edytuj Cytuj
omg... najwazniejsze sie nie stresowac;] testy to sprawdza czy sie wkonponujesz w zespol czy jestes potrzebny czy nie i tyle. Jesli brakuje Ci techniki , opanowania , przewidywania ( u napastnika to jest wazne) szybkosci przede wszystkim to niewiem czy sie nadasz ;] wiadomo trzeba miec do tego ciąg na brame a jesli sie nadasz to powinien sztab szkoleniowy Ci rozpisac plan treningowy jesli takowy bedize potrzebny np. masa/sila

mazikkpl

Wysłana - 22 czerwca 2009 22:14    Edytuj Cytuj
najlepiej pocwicz szczały :D :) aha nie kiwaj za duzo na poczatku ;] moze i trener na to inaczej spojzy ze fajnie ze potrafisz ale zespol nie lubi ( przynajmniej takie reakcje znam:D) jak ktos przychodzi nowy i kiwa...sanki dostaniesz i po testach pozdro

Bańba

Wysłana - 22 czerwca 2009 22:19    Edytuj Cytuj
Wielkie dzieki

Widzew Łódź

Bańba

Wysłana - 22 czerwca 2009 22:28    Edytuj Cytuj
A i jeszcze takie głupie pytanie czy mozna z aparatem stałym grac w piłke ?

Widzew Łódź

mazikkpl

Wysłana - 22 czerwca 2009 22:34    Edytuj Cytuj
uuu tego niewiem ;/ wazne zeby byly zdrowe zęby czy aparat cos przeszkadza hym..dobre pytanie

soltys88

Wysłana - 23 czerwca 2009 00:51    Edytuj Cytuj
moim zdaniem 5 tyg przed testami to nie kombinuj z silownia bo mozesz tylko pogorszyc, chyba ze dynamiczne przysiady + wykroki + brzuch ale osobiscie bal bym sie kombinowac w tak krotkim czasie (mozesz stracic dynamike, czucie pilki itp) 2 tyg wytrzymalosci -> 2 tyg szybkosc/dynamiki i technike katuj do znudzenia, za wiele nie wymyslisz, to niestety tylko 5 tyg

Jestem za, a nawet przeciw...

Bańba

Wysłana - 23 czerwca 2009 12:28    Edytuj Cytuj
Wielkie dzieki za wszytskie odpowiedzi
Czas jeszcze na małe zakupy
http://www.allegro.pl/item664893689_nike_talaria_iv_fg_317766611_r46_od_bc_sport.html
albo
http://www.allegro.pl/item664893689_nike_talaria_iv_fg_317766611_r46_od_bc_sport.html
tam nib sa ochraniacze na kostki ale czy piłkarze uzywaja jakis dodatkowych?
jakie najlepiej ochraniacze na piszczele ?

Widzew Łódź

alpridz

Wysłana - 23 czerwca 2009 13:19    Edytuj Cytuj
Bańba dołóż 150zł i kup Vapor'y IV,V. Więcej kosztują a są duuuużo , duuuużo trwalsze. Wiem co mówię , bo Talarie oddawałem już 2x bo się wszystko od podeszwy odciąga. A Vaporach gram w meczach i jest cud , miód. Naprawdę warto dołożyć te 150zł i mieć spokój może nawet na cały sezon. A poza tym jeśli idziesz do Widzewa to napewno dostaniesz jakąś kasę na sprzęt :).

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Testy do Widzewa Łódź

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.