SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Testosteronum Prolongatum

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 8284

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 176 Napisanych postów 1107 Wiek 29 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 16387
Witam ponownie. Zmieniłem deke na inny lab no i chyba moj organizm tak reaguje na deke trochę inaczej niż u większości. Ponizej wyniki badań:

TSH 2,870 µIU/ml 0,550 — 4,780
FT3↑ 4,21 pg/ml 2,30 — 4,20
FT4 1,17 ng/dl 0,89 — 1,76
Estradiol(E2) ↑ 276,20 pg/ml 11,80 — 39,80
Progesteron ↑ 0,181 ng/ml 0,05 — 0,149
Prolaktyna 13,7 ng/ml 2,1 — 17,7
AST ↑ 125 U/l 10 — 37
ALT ↑ 108 U/l 10 — 41
GGTP 57 U/l < 73
Żelazo w surowicy ↑ 171 µg/dl 59 — 158
Bilirubina całkowita 0,82 mg/dl 0,20 — 1,30

Więc na początek sprawa estro. Ari sobie nie radzi? Leci 1/4tabsa e2d. Fakt tabletka Ari poleciała 2 dni przed badaniem, ale czy tak szybko wybiło by estro? *UJ wi o co chodzi z tym ft3 odkąd wszedłem na deke to mam podbite. ALT I AST też wywalone, ale tu obstawiam trening dzień wcześniej bo ggtp i bilirubina w normie. Podstawowe pytanie co robić z tym e2. Może zaczac lecieć 1/2 tabsa Ari e2d lub 1/4 ed. Co myślicie. Czy może zmienić IA na inne. No wcześniej Ari ładnie zbijalo, ale odkąd leci deka to estro w górę, prolaktyna w normie , dziwna sprawa.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2203 Napisanych postów 13579 Wiek 33 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 199790
No fakt dziwny jakis jestes ja bym chyba sprobowal pol tabsa ari e2d
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 176 Napisanych postów 1107 Wiek 29 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 16387
No spróbujemy, za miesiąc kolejne badania to zobaczymy jak e2 będzie wyglądać. Ciekawe od czego ft3 podbija


Zmieniony przez - Wasyl__ w dniu 2018-06-23 09:37:39
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 391 Napisanych postów 1182 Wiek 35 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 28676
Dziwne te wyniki...
Ari daj jak Kamil i po tygodniu badania bo to estro bardzo wysoko

Na start daj nawet całego tabsa


Zmieniony przez - kosta83 w dniu 2018-06-23 10:02:25
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 176 Napisanych postów 1107 Wiek 29 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 16387
kosta83
Dziwne te wyniki...
Ari daj jak Kamil i po tygodniu badania bo to estro bardzo wysoko

Na start daj nawet całego tabsa



Zmieniony przez - kosta83 w dniu 2018-06-23 10:02:25


Haha no dziwne. Gdyby nie były dziwne to bym nie pisał ;) Miałem już swego czasu estro ponad 300 więc obecne nie jest jeszcze tragiczne. Ale już odczuwam bo senny jestem w dzień.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Aleks Moderator
Ekspert
Szacuny 1019 Napisanych postów 11474 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 160900
Cos czuje ze w tej dece test siedzi....

Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 176 Napisanych postów 1107 Wiek 29 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 16387
Aleks
Cos czuje ze w tej dece test siedzi....


No ale to już kolejna deka i identyczne skutki w badaniach. Pierwsza była Swiss lab, teraz leci od ok 6tyg Alpha zeneca. Więc wątpię by w obu przypadkach był ten sam wałek. Alpha akurat ma dobre opinie więc raczej deca siedzi.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2203 Napisanych postów 13579 Wiek 33 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 199790
Wasyl__
kosta83
Dziwne te wyniki...
Ari daj jak Kamil i po tygodniu badania bo to estro bardzo wysoko

Na start daj nawet całego tabsa




Zmieniony przez - kosta83 w dniu 2018-06-23 10:02:25


Haha no dziwne. Gdyby nie były dziwne to bym nie pisał ;) Miałem już swego czasu estro ponad 300 więc obecne nie jest jeszcze tragiczne. Ale już odczuwam bo senny jestem w dzień.
kuzwa e2 300 ladnie : u mnie najwiecej 200 przy 500testa week
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Komniec mostku - dodatkowe kg pod Sztuki walki