Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat został odczytany 17962 razy
Autor

Testosterone propionate

Demon3

Wysłana - 11 marca 2005 11:45    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam! Mam 22 lata i od ponad 6 lat trenuje na silowni. Do niedawna stosowalem jedynie odzywki, jednak efekty mam juz w zasadzie zadne. Ze sterydow jadlem raz stanabol (100 tabsow po 3 dziennie) oraz metke britisch dragon (100 tabsow najpier 2 dziennie potem 3 dziennie). Mimo tak malych dawek efekty byly bardzo dobre. Teraz, po 4 miesiacach przerwy po metce chce znow cos wziac, delikatnie. Nie chce rozwalic sobie watroby, wiec planuje wziac strzaly, propionat tescia. Czytalem sporo artukulow na ten temat na forum i zdania co do dawek sa bardzo rozne. Prosilbym Was o doradzenie mi jakie dawki powinienem zastosowac, zeby byly stosunkowo jak najmniejsze, ale efektywne. Czy moze byc 1ml co 3 dni? Na jaki konkretnie produkt sie zdecydowac? Moze byc np. Testosteron propionate 10% Farmadonu, czy 5% wystarczy? A, jeszcze jedna wazna sprawa. Mam powiekszony gruczol sutkowy, to chyba ginekomastia. Czy powinienem do propionatu brac nolvadex? Bardzo prosze o pomoc. Bede wdzieczny. Pozdrawiam!

Życie jest za krótkie... żeby być małym...

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 11 marca 2005 11:50 
W większości przypadków polecamy:

Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł
SFD - SFD 100% Pure Power

CENA: 4.00zł
ActivLab - BCAA Xtra

CENA: 49.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

marcingts

Wysłana - 11 marca 2005 11:50    Edytuj Cytuj
Może superanabolon 40 amp i 20 propinatu 5%??
1-6 prop 50mg e2d
1-6 superka 50mg e2d
+ oczywiście odblok

Świetne efekty cyklu, małe skutki uboczne

Co Cie nie zabije, to cie wzmocni

Kacperson

Wysłana - 11 marca 2005 11:53    Edytuj Cytuj
propionata jak bierzesz z farmadonu to bierz 5 %,najwyżej kupisz więcej ampułek,ale z nim razcej nie ma problemów,praktycznie bez wy***ek (choć jakies tam pogloski były na forum).Sam teraz sobie delikatnie lece na propie 50 mg co 2 dni,czyli po jednej ampułce,tego 5%,taki delikatniutki rozruch .

Respekt i honor-braterska więź.

Specjalista -

Xawier

Wysłana - 11 marca 2005 11:59    Edytuj Cytuj
j/w!!!

POW * MIA
Bring them home!!!

Farmaceuta - Technik
Specjalista -

marcingts

Wysłana - 11 marca 2005 12:05    Edytuj Cytuj
Te gino wyskoczyło ci po tej mecie? Jeśli tak to znaczy że jesteś czuły na estrogen. Tak więc długie estry nie są zabardzo dla ciebie. Dobrym patentem jest teść propinat bo w każdej chwili możesz odstawić i poziom teścia wróci do normy w kilka dni. Ukraiński prop farmaka jest bardzo dobry
Możesz stopniowo zwiększać dawki propa np:
zaczynasz od 50 mg e2d, jak słabo czesze to w drugim, trzecim tygodniu możesz zwiększyć do 75 mg ewentualnie 100, albo możesz zacząć walić strzały 50mg codziennie. Kombinacji jest wiele, ale podstawa to obserwacja reakcj organizmu . To musisz sam wyczuć, w takich kwestiach nikt Cię za ręke nie poprowadzi

Co Cie nie zabije, to cie wzmocni

ultrono

Wysłana - 11 marca 2005 12:06    Edytuj Cytuj
jak na 3 cykl zbyt lekki, 100mg e2d jak dla mnie minimum, jeszcze by troszke winka dolozyl ;). Pozdro
Znawca -

daniel201

Wysłana - 11 marca 2005 12:12    Edytuj Cytuj
daj se spokoj z farmadonem bo ostatnio to roznie z nim bywa teraz najpewniejszy prop to farmak z ukrainy znojomi bierom i wszyscy zadowoleni cenowo wychodzi drozej ale warto (u helenki jest niedrogo)

Demon3

Wysłana - 11 marca 2005 13:21    Edytuj Cytuj
Wielkie dzieki, ze tak szybko i licznie odpisaliscie. Gino mam od paru lat. Wyskoczylo mi o ile pamietam po metce jak zjadlem ja wtedy kiedy nie powinienem (ponad 4 lata temu). Nigdy sie nie kulem. Chce wziac samego tescia i zobaczyc efekt. Ostatnio jadlem metke w bardzo malych ilosciach (2,3 dziennie) i poskutkowala bardzo dobrze. A wiec radzicie bardziej wziac propionat z Farmak Ukraina? Przegladam cenniki w necie i widze, ze jest tylko 50mg i jest tanszy niz ten z farmadonu. Wiec moze kupic ten ukrainski i tak jak Marcingts radzi probowac najpierw 50mg co drugi dzien, a jak bedzie slaby efekt to codziennie 50mg?

Demon3

Wysłana - 11 marca 2005 15:53    Edytuj Cytuj
Jakbym bral co drugi dzien strzala to by mi na cykl starczylo 15 strzalow, nie? Miesiac cyklu styknie? I co z tym nolvadexem, chyba powinienem go wziac skoro mam sklonnosci do ginekomastii?

Demon3

Wysłana - 12 marca 2005 12:59    Edytuj Cytuj
Do takiej miesiecznej kuracji 15 strzalow na odblokowanie starczy mi 10 (12) tabsow clomidu, czy powinienem wziac wiecej, jak radzicie?

decadeuko

Wysłana - 12 marca 2005 13:29    Edytuj Cytuj
Zamiast Farmadonu kup sobie prope Farmaka - zdecydowanie pewniejsza.

clomid / nolva - 20 tab styknie

10 - mało no chyba, że w jakiś sposób zbijesz sobie poziom estradiolu / progesteronu na koniec cyklu

nolva podczas cyklu - wg. mnie zbyteczna ale lepiej miej pod ręką opakowanie, jak nie zjesz jej na cyklu, to się nią odblokujesz po nim

Zmieniony przez - decadeuko w dniu 2005-03-12 13:31:06

Expert w dziale DOPING
Ekspert -

Odpowiedzi jest na 12 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Testosterone propionate

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.