Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Witam! Mam 22 lata i od ponad 6 lat trenuje na silowni. Do niedawna stosowalem jedynie odzywki, jednak efekty mam juz w zasadzie zadne. Ze sterydow jadlem raz stanabol (100 tabsow po 3 dziennie) oraz metke britisch dragon (100 tabsow najpier 2 dziennie potem 3 dziennie). Mimo tak malych dawek efekty byly bardzo dobre. Teraz, po 4 miesiacach przerwy po metce chce znow cos wziac, delikatnie. Nie chce rozwalic sobie watroby, wiec planuje wziac strzaly, propionat tescia. Czytalem sporo artukulow na ten temat na forum i zdania co do dawek sa bardzo rozne. Prosilbym Was o doradzenie mi jakie dawki powinienem zastosowac, zeby byly stosunkowo jak najmniejsze, ale efektywne. Czy moze byc 1ml co 3 dni? Na jaki konkretnie produkt sie zdecydowac? Moze byc np. Testosteron propionate 10% Farmadonu, czy 5% wystarczy? A, jeszcze jedna wazna sprawa. Mam powiekszony gruczol sutkowy, to chyba ginekomastia. Czy powinienem do propionatu brac nolvadex? Bardzo prosze o pomoc. Bede wdzieczny. Pozdrawiam!
Może superanabolon 40 amp i 20 propinatu 5%?? 1-6 prop 50mg e2d 1-6 superka 50mg e2d + oczywiście odblok
Świetne efekty cyklu, małe skutki uboczne
Co Cie nie zabije, to cie wzmocni
1110538222000
Kacperson
Wysłana - 11 marca 2005 11:53
propionata jak bierzesz z farmadonu to bierz 5 %,najwyżej kupisz więcej ampułek,ale z nim razcej nie ma problemów,praktycznie bez wy***ek (choć jakies tam pogloski były na forum).Sam teraz sobie delikatnie lece na propie 50 mg co 2 dni,czyli po jednej ampułce,tego 5%,taki delikatniutki rozruch .
Respekt i honor-braterska więź.
Specjalista -
1110538381000
Xawier
Wysłana - 11 marca 2005 11:59
j/w!!!
POW * MIA Bring them home!!!
Farmaceuta - Technik
Specjalista -
1110538794000
marcingts
Wysłana - 11 marca 2005 12:05
Te gino wyskoczyło ci po tej mecie? Jeśli tak to znaczy że jesteś czuły na estrogen. Tak więc długie estry nie są zabardzo dla ciebie. Dobrym patentem jest teść propinat bo w każdej chwili możesz odstawić i poziom teścia wróci do normy w kilka dni. Ukraiński prop farmaka jest bardzo dobry Możesz stopniowo zwiększać dawki propa np: zaczynasz od 50 mg e2d, jak słabo czesze to w drugim, trzecim tygodniu możesz zwiększyć do 75 mg ewentualnie 100, albo możesz zacząć walić strzały 50mg codziennie. Kombinacji jest wiele, ale podstawa to obserwacja reakcj organizmu . To musisz sam wyczuć, w takich kwestiach nikt Cię za ręke nie poprowadzi
Co Cie nie zabije, to cie wzmocni
1110539128000
ultrono
Wysłana - 11 marca 2005 12:06
jak na 3 cykl zbyt lekki, 100mg e2d jak dla mnie minimum, jeszcze by troszke winka dolozyl ;). Pozdro
Znawca -
1110539192000
daniel201
Wysłana - 11 marca 2005 12:12
daj se spokoj z farmadonem bo ostatnio to roznie z nim bywa teraz najpewniejszy prop to farmak z ukrainy znojomi bierom i wszyscy zadowoleni cenowo wychodzi drozej ale warto (u helenki jest niedrogo)
1110539576000
Demon3
Wysłana - 11 marca 2005 13:21
Wielkie dzieki, ze tak szybko i licznie odpisaliscie. Gino mam od paru lat. Wyskoczylo mi o ile pamietam po metce jak zjadlem ja wtedy kiedy nie powinienem (ponad 4 lata temu). Nigdy sie nie kulem. Chce wziac samego tescia i zobaczyc efekt. Ostatnio jadlem metke w bardzo malych ilosciach (2,3 dziennie) i poskutkowala bardzo dobrze. A wiec radzicie bardziej wziac propionat z Farmak Ukraina? Przegladam cenniki w necie i widze, ze jest tylko 50mg i jest tanszy niz ten z farmadonu. Wiec moze kupic ten ukrainski i tak jak Marcingts radzi probowac najpierw 50mg co drugi dzien, a jak bedzie slaby efekt to codziennie 50mg?
Życie jest za krótkie... żeby być małym...
1110543698000
Demon3
Wysłana - 11 marca 2005 15:53
Jakbym bral co drugi dzien strzala to by mi na cykl starczylo 15 strzalow, nie? Miesiac cyklu styknie? I co z tym nolvadexem, chyba powinienem go wziac skoro mam sklonnosci do ginekomastii?
1110552817000
Demon3
Wysłana - 12 marca 2005 12:59
Do takiej miesiecznej kuracji 15 strzalow na odblokowanie starczy mi 10 (12) tabsow clomidu, czy powinienem wziac wiecej, jak radzicie?
1110628775000
decadeuko
Wysłana - 12 marca 2005 13:29
Zamiast Farmadonu kup sobie prope Farmaka - zdecydowanie pewniejsza.
clomid / nolva - 20 tab styknie
10 - mało no chyba, że w jakiś sposób zbijesz sobie poziom estradiolu / progesteronu na koniec cyklu
nolva podczas cyklu - wg. mnie zbyteczna ale lepiej miej pod ręką opakowanie, jak nie zjesz jej na cyklu, to się nią odblokujesz po nim
Zmieniony przez - decadeuko w dniu 2005-03-12 13:31:06