Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Mam takie oto pytania , proszę mnie nie wyzywać jestem nowy . ;) Jestem w posiadaniu 4 opakowan Testosteron prolongatum. Czy moge go wziac jako jedyny ? jesli tak w jaki sposob sie odblokowac i jak go dawkować ? Jesli to pytanie wydaje sie wam masakrycznie glupie nie odpowiadajcie. Jesli chodzi o moj staz treningowy to 3.5 roku z przerwami, bez opcji wyczynowych ;) Z gory dziekuje za fachowa pomoc . pozdrawiam ;)
Mozesz brac jako jedyny srodek, podejrzewam iz bedzie to pierwsza stycznosc, wiec jeden srodek jest tutaj wskazany.
1-9 Testosterone Enanthate 200mg co 5 dni.
Odblok: Clomid
1 dzien 200mg 2 dzien 50mg i do konca tab.
Zakup 2 listki Clomidu(24tab)
Odblok zaczynasz 2 tyg. po ostatnij iniekcji.
zdr.
Edit: 5 dni to po propie nie po enanie
Zmieniony przez - Infamous w dniu 2007-09-21 03:29:29
Pozytywny jak HIV
Ekspert -
1190338086000
capone123
Wysłana - 21 września 2007 03:35
Ludzie widze ze wy tez nie spicie po nocach :) Nie ,stycznosc juz mialem.. ale glupkowata bo "cykl" skladal sie z 5 shotow omki i wlasnie piatki prolo. o odbloku nie slyszalem jednym slowem - glupota ! Pytanie teraz do was : Jak dawkowac Prolo ? co 5 dni ? Czy np 2, poniedzialek i czwartek tez moze byc ? Jak komus sie chce to ew jakies suple jako dodatek ? A i nie nastawiam sie na straszne masowanie , tego mi nie potrzeba ;) Jeszcze raz dzieki za odpowiedzi ! :) pozdrawiam ;]
1190338523000
Infamous
Wysłana - 21 września 2007 03:39
Mozesz co 5dni i mozesz podzielic rownierz.
Z suplementow zakup kreatyne i glutamine, wiecej Ci nie trzeba. Chyba ze z michy nie dostarczasz odpowiedniej ilosci makro skadnikow to dokup gainera lub bialko - WPI/WPC.
Pozytywny jak HIV
Ekspert -
1190338786000
capone123
Wysłana - 21 września 2007 03:59
Dzieki za pomoc ;) Nie zrozumielismy sie chyba co do dawkowania, chodzilo mi nie o rozbijanie na 0.5 ml tylko o shot w poniedzialek i w czwartek juz nastepny. Co 5 dni to chyba za dlugi cykl ? Jesli nie to moze i bede bral co 5 dni , moja obawa polega na wlasnie za dlugim cyklu.. Jeszcze moze dostane odpowiedz dzis od Ciebie ;)
1190339964000
Infamous
Wysłana - 21 września 2007 04:06
Cykl twa 9 tyg jak rozpisalem wyzej, inj. co 5dni, jesli chcesz utrzymac stabilniejsze stezenie to wal w poniedzialek i piatek.
zdr.
Pozytywny jak HIV
Ekspert -
1190340383000
asdf0r
Wysłana - 21 września 2007 11:01
odblok zaczynasz 5 dni po ostatniej iniekcji.
lol... nie 5 a 14~
Specjalista -
1190365288000
FightOrDie MMA i K-1
Wysłana - 21 września 2007 11:09
You're the fighter you've got the fire The spirit of a warrior, the champion's heart You fight for your life because the fighter never quits You make the most of the hand you're dealt Because the quitter never wins No!
Ekspert -
1190365760000
marc96
Wysłana - 05 lutego 2010 14:34
pierwszy raz chce podjechac na pralce doradzicie jak zaczac i odblokowac