Zastanawiam się czy jakbym zapodał jakiś preparacik na podniesienie testosteronu to czy go podniesie?Powinno zdaje się? Czy to będzie wogóle odczuwalne? jest sens? Jak tak to jakie preparaty są ok?
Jeżeli mówimy o czymś w stylu Tribulonu, to jedynie samopoczucie będzie lepsze, a testa podnosi jedynie w teorii. Za to jeżeli mówimy np. Novedex-ie, to już inna bajka.
Mind is everything..
Ekspert -
1265717761000
Eltoro_KrK
Wysłana - 09 lutego 2010 13:28
Novedex to już takie pogranicze suplementacji i troche się boje tego środka. Myślałem bardziej o czymś w stylu Tribuactiv, Testo stack itd
Życie :)
Specjalista -
1265718520000
Amentoris
Wysłana - 09 lutego 2010 13:32
Zjeść Cię nie zje , ale dla każdego się nie nadaje.
Tribulusy, tak jak już mówiłem lepsze samopoczucie, ewentualny 'maszt' itp. na 99% w badaniach nic Ci nie zmieni.
Mind is everything..
Ekspert -
1265718779000
faftaq
Wysłana - 09 lutego 2010 13:34
to sa normy dotyczące całkowitego testosteronu jesli sie nie myle
warto zbadac sobie poziom wolnego...
Układanie diet i konsultacje z zakresu żywienia i suplementacji we wspomaganiu wysiłku i pracy nad estetyką sylwetki: diet.sportowa@gmail.com
Ekspert -
1265718858000
Eltoro_KrK
Wysłana - 09 lutego 2010 13:36
Zrobiłem te badania by wiedzieć czy wszystko ze mną ok. Sądząc po tych wynikach nie można stwierdzić że ok? Musze jeszcze te na ilość wolnego teścia?
Życie :)
Specjalista -
1265718966000
faftaq
Wysłana - 09 lutego 2010 13:48
Mogles odrazu poziom wolnego zrobic, gdzy wolny test = aktywny test
Układanie diet i konsultacje z zakresu żywienia i suplementacji we wspomaganiu wysiłku i pracy nad estetyką sylwetki: diet.sportowa@gmail.com
Ekspert -
1265719685000
Eltoro_KrK
Wysłana - 09 lutego 2010 13:51
No a może być sytuacja że przy takim wyniku jak mam nie mam wogóle wolnego testosteronu albo jakąś małą ilość bardzo? Tzn pałka stoi normalnie, nie czuje się jakiś słaby czy coś
Znajomy kończy właśnie kurs instruktorów kulturystyki. Tam dowiedział się, że tribulusy nie działają, tylko fajka stoi, bo to działa jako afrodyzjak. Co by nie gadać, to odżywki to i tak w przynajmniej połowie to placebo, ale przecież liczy się efekt Najlepszy jaki brałem to jakiejś australijskiej firmy ,,Nutra life", czy coś takiego. Moc była konkretna, ale tego już nie ma i nie będzie. Spokojnie możesz zainwestować w Olimpa 60 a później 90% saponin. Ja chyba kupię sobie teraz Hitec'a Tribulus Professional, bo jest niedrogi i ocenię. Nie polecam Nutrendu i Vitalife (syfy tylko wyskakują)