Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Mam mała proźbe do was. Kupiłem sobie testosteron. Jest to 5 strzałów po 2 miligramy. Biore to po pół strzała, czyli jeden strzał = 1 miligram. Będę brał co 3 dni to. Trening mam 5 razy w tygodniu (pon, wto, sro, czw, pia) robie go około 6.45. A teraz mam małe pytanie. O jakich godzinach go brac? Przed treningiem? Po treningu? Rano? Wieczorem? Prosze pomuszcie. No i z góry dziękuje tym co odpowiedzą.
ankieta sie klania;) po za tym jakiego masz tego tescia?
1267653509000
barano90
Wysłana - 03 marca 2010 22:59
1 strzał = 1 miligram najlepiej chyba bedzie dożylnie albo pod skurnie prosto w czoło zaraz przed treningiem. A tak naprawde to odłuż to póki sobie krzywdy nie zrobiłeś jeszcze
1267653542000
zachar50
Wysłana - 03 marca 2010 23:07
Jak ja nie lubie jak ktos odpowiada nie na temat... Kurde ludzie forum jest po to żeby odpowiadac na dany temat a nie;/ A ta ankieta jest na sfd? a jak jest to prosil bym o link bo nie moge jej znalesc. A sam dokladnie nie wiem jaki to jest. A z tym 1 strzal = jeden miligram to chodzilo mi o to że w takich dawkach będę sporzywał.
1267654044000
zachar50
Wysłana - 03 marca 2010 23:09
Już widziałem tą ankiete, wiem ktora to. Ale nie mam tego wszystkiego na ta chwile;/
1267654145000
Morvenuss
Wysłana - 03 marca 2010 23:18
chlopak odluz lepiej koksy skoro nie wiesz jaki masz testosteron... nawet pewnie nie wiesz jakiej firmy itp
1267654725000
lysol24
Wysłana - 03 marca 2010 23:18
co nie masz na ta chwile? rak nie masz czy ud zapomniales? kazdy kto cwiczy mierzy swoje obwody
Doping.
Specjalista -
1267654728000
sapphireex
Wysłana - 03 marca 2010 23:22
hehe raczej chodzi o ml (cm3)
napisz jakiego testa posiadasz i wklej ankiete bo cos czuje ze latawiec z Ciebie