Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1185 razy
Autor

Testosteron. "Pytanko"

zachar50

Wysłana - 03 marca 2010 22:50    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Mam mała proźbe do was. Kupiłem sobie testosteron. Jest to 5 strzałów po 2 miligramy. Biore to po pół strzała, czyli jeden strzał = 1 miligram. Będę brał co 3 dni to. Trening mam 5 razy w tygodniu (pon, wto, sro, czw, pia) robie go około 6.45. A teraz mam małe pytanie. O jakich godzinach go brac? Przed treningiem? Po treningu? Rano? Wieczorem? Prosze pomuszcie. No i z góry dziękuje tym co odpowiedzą.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 03 marca 2010 22:58 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł
Vitalmax - Whey Pro Gainer 2

CENA: 75.00zł
SFD - SFD Leucine Carboplus

CENA: 22.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Morvenuss

Wysłana - 03 marca 2010 22:58    Edytuj Cytuj
ankieta sie klania;) po za tym jakiego masz tego tescia?

barano90

Wysłana - 03 marca 2010 22:59    Edytuj Cytuj
1 strzał = 1 miligram najlepiej chyba bedzie dożylnie albo pod skurnie prosto w czoło zaraz przed treningiem. A tak naprawde to odłuż to póki sobie krzywdy nie zrobiłeś jeszcze

zachar50

Wysłana - 03 marca 2010 23:07    Edytuj Cytuj
Jak ja nie lubie jak ktos odpowiada nie na temat... Kurde ludzie forum jest po to żeby odpowiadac na dany temat a nie;/ A ta ankieta jest na sfd? a jak jest to prosil bym o link bo nie moge jej znalesc. A sam dokladnie nie wiem jaki to jest. A z tym 1 strzal = jeden miligram to chodzilo mi o to że w takich dawkach będę sporzywał.

zachar50

Wysłana - 03 marca 2010 23:09    Edytuj Cytuj
Już widziałem tą ankiete, wiem ktora to. Ale nie mam tego wszystkiego na ta chwile;/

Morvenuss

Wysłana - 03 marca 2010 23:18    Edytuj Cytuj
chlopak odluz lepiej koksy skoro nie wiesz jaki masz testosteron... nawet pewnie nie wiesz jakiej firmy itp

lysol24

Wysłana - 03 marca 2010 23:18    Edytuj Cytuj
co nie masz na ta chwile? rak nie masz czy ud zapomniales? kazdy kto cwiczy mierzy swoje obwody

Doping.
Specjalista -

sapphireex

Wysłana - 03 marca 2010 23:22    Edytuj Cytuj
hehe
raczej chodzi o ml (cm3)

napisz jakiego testa posiadasz i wklej ankiete bo cos czuje ze latawiec z Ciebie

[http://www.sfd.pl/SAPPHIREEX-t807051.html] zdiecia strona: 1,4,6,7,9,10,11,12,13,14,15,18,21
kontuzja nadgarstka :/
Specjalista -

DYLAUDIO

Wysłana - 03 marca 2010 23:31    Edytuj Cytuj
nie rob sobie wstydu

Get Big or die trying...ON 7.06-29.08
Project "gym" in progress...

SZUKAM TANIO TRANSPORTU BUS/CIĘŻARÓWKA!!!
Znawca -

james12

Wysłana - 03 marca 2010 23:40    Edytuj Cytuj
a jakiego masz tego tescia wogole????hahaha wypadaloby chociaz napisac jakie to ma stezenie

Zmieniony przez - james12 w dniu 2010-03-03 23:40:47

yogidogi

Wysłana - 03 marca 2010 23:46    Edytuj Cytuj
bana!

moderator na www.polskikoks.pl i www.metka.pl od 21.02.2010 OFFFF :((( w kwietniu kolejna ;DD
Znawca -

Odpowiedzi jest na 4 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Testosteron. "Pytanko"

Strony:  pierwsza  2  3  4   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.