Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Jak w temacie Brał ktoś z nowej serii? Kopie jak należy?
Za odpowiedzi SOGi
Pozdro
You're the fighter you've got the fire The spirit of a warrior, the champion's heart You fight for your life because the fighter never quits You make the most of the hand you're dealt Because the quitter never wins No!
Moj kolega jest wlasnie w trakcie 2tydzien i mowi ze czuje zmiany i na tyle mu sie spodobalo ze dokopil sobei jeszcze jak narazie EAP bez zastrzezen!!
off
Znawca -
1161856263000
FightOrDie MMA i K-1
Wysłana - 26 października 2006 12:08
Jakie dawki stosuje Twój kolega?
You're the fighter you've got the fire The spirit of a warrior, the champion's heart You fight for your life because the fighter never quits You make the most of the hand you're dealt Because the quitter never wins No!
Ekspert -
1161857292000
krzykacz KULTURYSTYKA.PL
Wysłana - 26 października 2006 13:33
Kolega (początkujący) brał zaraz po wypuszczeniu do nandro w dawce 250mg e5d przez 11 tygodni - wpadło 9 kg dobrej jakości mięśnia! Obecnie odblok, jak narazie nic nie spadło!
doping & zdrowie
Ekspert -
1161862422000
FightOrDie MMA i K-1
Wysłana - 26 października 2006 17:42
brał ktoś jeszcze?
Ekspert -
1161877325000
Damian_85
Wysłana - 27 października 2006 22:59
Ponawiam pytanie kolegi wyżej Jakie są wasze spotrzeżenia dotyczące testosteronów EAP???
Znawca -
1161982751000
oxanapolon
Wysłana - 27 października 2006 23:15
Ja waliłem cyklo i dure i powiem ze lipa na maxa po dura... miałem stany zapalne ze nie dało rady sie wytrzymacA w cyklo jest sam enetant i to słaby. Brałem dury 100 e2d cyklo 1ml e2d
1161983739000
__msk__
Wysłana - 28 października 2006 09:28
testobolon eap całkiem sympatyczny środek, jestem właśnie w trakcie, ale w moim przypadku to piersze 3 strzały to wydawało sie ze nie siąde już nigdy na d upie :) straszny ból. teraz tez sie zdarza sle da sie wytrzymać, polecam.
1162020491000
MarcelQ Night Rider
Wysłana - 28 października 2006 10:02
Z tego co widziałem działa wmiarę...
" Bezgranicznie oddany "
Ekspert -
1162022536000
Damian_85
Wysłana - 28 października 2006 10:36
oxanapolon na jakiej podstawie stwierdziłeś że był sam enan?? ten cyklotestabolon ma mieć niby 300 mg/ml jeżeli waliłeś 1 ml e2d i było marnie to rzeczywiście lipa
Znawca -
1162024571000
jondeca
Wysłana - 28 października 2006 13:58
a widze ze niby forum znowu jest wolne ale i tak pewne siły wyzsze nim dalej kieruja:D:D:D