Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Terstosteron Prop + Prolo w jednym cyklu...czy to ma sens??
Mastiv1990
Wysłana - 05 lipca 2009 20:04
Sprawdź ile procent masz tłuszczu
Witam! Mam pytanie...decydujac sie na 2 cykl (metanabol 150tabs porazka!) postanowilem siegnac po testosteron jednak jest ich kilka rodzajow... Moja uwage przykul Prop i prolo. Zalezy mi na masie dobrej jakisci jednak chcialbym zatrzymac spadki ktore wywoluje propionat,czy sam odblok wystarczy?? Dieta jest,suple takze,(bialko ostrowi i carbo azeby utrzymac bilans kaloryczny) Myslalem o 6tyg cyklu i moje pytanie czy moza połaczyc te dwa rodzaje tescia?? czy lepiej propa np z winkiem albo deca?? a moze prolo?? dodaje dla pewnosci zdjecia! Zalezy mi na profesjonalnej opini!   Płeć: Mężczyzna   Wiek: 19lat   Waga: 81kg   Wzrost: 173   Obwód klatki: 112   Obwód ramienia: 40   Obwód talii: 82   Obwód uda: 59   Obwód łydki: 42   Staż na siłowni: 3lata   Ilość spożywanego białka: 2gr   Ilość spożywanych węglowodanów: 4gr   Ilość spożywanych tłuszczów: 1,5gr   Opis przebytych cykli sterydowych: Jeden nieudany cykl scanbach!mietka   Trening: obecnie FBW ale kończe i zaczynam splita! 4 razy w tyg   Cel cyklu: czysta masa,dobrej jakosci   Odstęp czasowy od ostatniego cyklu: 3 miesiace   Poziom BF%: niski   Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy): normalna   Stan zdrowia: okey   Sklonność do łysienia lub porostu owłosienia: brak   PPM podstawowa przemiana materii: normalna   Wyciskanie leżąc (MAX): 135   Martwy ciąg (MAX): -   Przysiad (MAX): 120
"Sukcesem sa osiagniecia na miare własnych mozliwosci" Pomogłem daj soga :D
jaki stack proponujesz?? a słabo jest bo ciezko było z kasa;) I sam prop wystarczy??
1246819248000
luk135
Wysłana - 05 lipca 2009 20:42
może być nawet mono + jakiś booster NO
1246819325000
WISLA KR
Wysłana - 05 lipca 2009 20:44
jak masz to dozuc winko 2-7 i bedziesz zadowolony celuj w apteke testovis,testolic-prop wino-desma
1246819443000
th3rmo
Wysłana - 05 lipca 2009 21:11
sam prop jak najbardziej. na odblok 2 blistry clomidu stykna. na 2 cykl 1 srodek styknie, bo mete wy***ke mial chyba jakas to prawie tak jak by nie bylo. nie musi wina dorzucac chopak mowi ze nie ma kasy na stacka to skad na wino bedzie mial?
pozdro.
sam prop w sam raz bedzie, jak na stacka nie masz to arginine masz za 50 zl na miecha i mono za 30-40.
Zmieniony przez - th3rmo w dniu 2009-07-05 21:12:23
Spoko na stacka jeszcze mnie stac...;) Moze byc tylko problem moj dil ma tylko irański prolo, Z tego co wiem dawkuje sie go c3d 100mg ,mozecie sie wypowiedziec równiez na ten temat??ile clomidu??tem sam stack??
1246985799000
Aras84
Wysłana - 07 lipca 2009 19:05
dawkowanie jest zależne od wielu rzeczy, aczkolwiek 100 mg e3d to trochę mało
Ekspert -
1246986338000
Mastiv1990
Wysłana - 07 lipca 2009 19:29
Zalezne jest od wagi, wzrostu idt tak wiem ale wszystko macie w ankiecie, Chodzi mi o testosteron enathe jest w amp po 250mg na ml firma to chyba Aburaihan co mozecie o nim powiedziec??