Temat Marty1223 i jej powrót do zbilansowanej diety zdjęcia str. 36 i 65
marta1223
Wysłana - 11 lutego 2010 10:36
kurcze s.m.p.a nie mam narazie mozliwosci,moze wieczorkiem cos zdzialam. Ale nie wiem czy czegos sie dopatrzysz na tych zdjeciach,moze to tylko urojenia,albo po prostu obrastam w tluszczyk,ale chyba taka kolej rzeczy,moze w koncu bede wygladac jak czlowiek ;)
1265880981000
Wampirate
Wysłana - 11 lutego 2010 13:39
Tluszcz tez jest potrzebny do prawidlowego funkcjonowania. Ja po sobie widze zmiany chociaz wydaje mi sie ze poszlo w miesnie cos :P do szkoly nosze pojemniki i sobie kulturalnie na stolowce jem, narazie kolegi patrza na mnie dziwnie, i gadaja miedzy soba ale mnie to nie obchodzi:D bynajmniej nie ja sie truje
@marta wiem ze to jest normalne zywienie i dla mnie tez. Tylko czemu rossi sie czepia? @s.m.p.a. Nie wiem o co chodzi z tym innym stanem. Ta dieta jest dla mnie ok, po 2 tygodniach czuje sie tylko lepiej, zreszta pojutrze waga pokaze. To w sumie nie jest dieta, raczej styl zycia ktory zamierzam utrzymywac.
Dzisiaj trening, juz sie nie moge doczekac:D w sobote mam nadzieje ze namowie tate na wieksze obciazenia, przysiady z 15kg to za malo.
Zmieniony przez - Wampirate w dniu 2010-02-11 14:22:41
Znawca -
1265891997000
SFD
Wysłana - 11 lutego 2010 15:25
"Tluszcz tez jest potrzebny do prawidlowego funkcjonowania"
Do czego konkretnie i ile? Bo chyba w jakimś celu go jesz?
"bynajmniej nie ja sie truje"
A skąd wiesz? Czytałeś o nadmiarze tłuszczów nienasyconych, najbardziej podatnych na utlenianie? Zachowujesz proporcje między omega 3 a omega 6?
Czy jesteś pewny, że masz odpowiednią wiedzę o swoim organizmie, żeby móc stosować jakąś dietę?
1265898340000
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Wysłana - 11 lutego 2010 15:53
rossi nawet mu nie mów bo schiz już bedzie totalny
"Tluszcz tez jest potrzebny do prawidlowego funkcjonowania"
Do czego konkretnie i ile? Bo chyba w jakimś celu go jesz? - nie chodzi mi o jedzenie ale tluszcz jako tkanke tluszczowa organizmu
"bynajmniej nie ja sie truje"
A skąd wiesz? Czytałeś o nadmiarze tłuszczów nienasyconych, najbardziej podatnych na utlenianie? Nie mam nadmiaru. Zachowujesz proporcje między omega 3 a omega 6? Nie wiem, ale staram się - olej lniany i ryby.
Czy jesteś pewny, że masz odpowiednią wiedzę o swoim organizmie, żeby móc stosować jakąś dietę? Tak
Znawca -
1265903159000
SFD
Wysłana - 11 lutego 2010 17:05
"nie chodzi mi o jedzenie ale tluszcz jako tkanke tluszczowa organizmu"
To dlaczego tak piekielnie boisz się, że Ci go przybędzie? Czyżby nie po to jest ograniczenie węglowodanów??
"Czy jesteś pewny, że masz odpowiednią wiedzę o swoim organizmie, żeby móc stosować jakąś dietę? Tak"
Co na to Twoi rodzice?
1265904323000
Wampirate
Wysłana - 11 lutego 2010 20:54
Kto powiedzial ze boje sie przytyc? Nic o mnie nie wiesz i piszesz jakies bzdury. Myslisz ze wszyscy sa tacy jak ty byles a moze i ciagle jestes?
Znawca -
1265918066000
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Wysłana - 11 lutego 2010 21:17
Wampirate trochę szacunku proszę nikt dla Ciebie nie chce źle tylko dobrze i chce Ci pomóc