Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Temat Marty1223 i jej powrót do zbilansowanej diety zdjęcia str. 36 i 65

s.m.p.a. ODŻYWIANIE

Wysłana - 02 lutego 2010 20:53    Edytuj Cytuj
gwarantuje Ci że przy 70 kg nie bedziesz wyglądał jak kulturysta
Ekspert -

marta1223

Wysłana - 03 lutego 2010 12:25    Edytuj Cytuj
Mnie tez tata wczoraj postawil na wadze i opierdzielil bo obiecalam 55 kg ,ale nie przetlumacze mu ,ze w tydzien nie odrobie tego co stracilam i ,ze chcialabym odbudowac glownie miesnie,a nie tam jak najbardziej o tkanke tluszczowa sie wzbogacic

Wampirate moim zdaniem 45 kg to zdecydowanie za malo,chlopak powinien miec cialka i tu chodzi tu glownie o zdrowie,nie tylko o wygląd.No i wydaje mi sie ,ze im wiecej miesni tym czlowiek zdrowszy ,a zdrowia potrzeba zeby jakos normalnie jest zyc. Tak na przyklad wyglada moj cel

Stram sie nie zalamywac niepowodzeniami ,chocby doznanymi dzisiejszego dnia. Wstalam elegancko o 7 rano z energia do cwiczen ,doszlam przez te gory sniegu do przystanku,ale niestety bus nie przyjechal. Odpadl trening silowy jak i ukochana koszykowka. Jednak w domu mam troche ciezarkow no i sobie pocwiczylam,jednak wole tego nie oceniac
Wykonalam przysiady ,wykroki,mc z obiazeniem ale niewielkim,do tego cwiczenia na biceps,francuskie wyciskanie sztangielek,spinanie brzucha,pompki,wspięcia na palce. Troszke mi to zajelo,ale jakos trzeba sobie radzic

Dolozylam blonnika,wrzucam troszke otrab do kazdego posilku i jest o niebo lepiej :) i chyba trzeba podbic kcal ,bo wydaje mi sie ,ze waga jak narazie stoi.

Jejku mowie Wam jak sie ciesze ,ze jedno postanowienie tematu zrealizowane i jakos przebranelam przez ten okres,gdy od nowa uczylam sie normalnie jesc Mam nadzieje,ze Wampirate tez jestes zadowolony,bo to co ze soba zrobilismy to bylo prawie samobojstwo i nigdy juz nie zdecydowalabym sie na cos takiego. Teraz tylko czekamy na mase,obysmy jakos wytrwali bez wiekszych przeszkód

Wampirate

Wysłana - 03 lutego 2010 13:32    Edytuj Cytuj
Wątpię by chodziło ci tylko o odbudowanie mięśni bo już dawno masz je silniejsze niż mialas. 45 kg w moim wieku to nie jest tak mało, szczególnie ze jestem jeszcze stosunkowo niski.
Znawca -

marta1223

Wysłana - 03 lutego 2010 14:34    Edytuj  Cytuj
Ojjj nie nie Wampirate,silniejsze miesnie mam,aczkolwiek nie tak silne jak przed odchudzaniem,do tego strasznie mi sie teskni do miesni ktore mialam i o to glownie chodzi, bo wiem jak sa cenne. Kurcze caly czas sie zbieram,zeby wrzucic stare zdjecia,ale musze przewertowac komputer ,bedziesz mial porownanie

O ile dobrze pamietam to jestes mojego wzrostu,a wazysz o wiele wiele mniej. Mnie sie nie podoba to jak teraz wygladam,moze to bledne kolo,ale wydaje mi sie ze wolalabym raczej wiecej wazyc,byc zdrowa i dobrze sie czuc,za nic nie chcialabym powtorzyc tego co mnie spotkalo i wiem,ze jeszcze czeka mnie sporo pracy. Ale wierze,ze warto po to by w przyszlosci zylo sie jak najlepiej Moze po prostu musi minac troche czasu,abys sie o tym przekonal...

Wampirate

Wysłana - 03 lutego 2010 15:37    Edytuj Cytuj
Jakos watpie bys wtedy takie ciezary unosila
Znawca -

s.m.p.a. ODŻYWIANIE

Wysłana - 03 lutego 2010 15:54    Edytuj Cytuj
Marta czekamy na zdjęcia i chcemy widzieć różnice
Ekspert -

Wampirate

Wysłana - 04 lutego 2010 07:33    Edytuj Cytuj
Moi rodzice sa przerazeni iloscia jedzenia jaka pochlaniam :P zdecydowanie najwiecej z calej rodziny, jem nawet wiecej od mojego 17-letniego brata^^ mam nadzieje ze masa pojdzie. Po wtorkowyn treningu wczoraj caly dzien czulem miesnie, jest dobrze:).
Znawca -

s.m.p.a. ODŻYWIANIE

Wysłana - 04 lutego 2010 07:59    Edytuj Cytuj
mógłbyś zrobić pomiary przed i po tak samo zdjęcia
Ekspert -

Wampirate

Wysłana - 04 lutego 2010 08:54    Edytuj Cytuj
Przed I po czym? Zrobie dzisiaj ale z pomiarami to nie wiem. Tkanki tluszczowej mi wychodzilo 8,5%, a tobie chodzi o obwody? Bo nie mam Chyba takiej miarki nawet.
Znawca -

s.m.p.a. ODŻYWIANIE

Wysłana - 04 lutego 2010 09:02    Edytuj Cytuj
zwykły cm krawiecki
i zdjęcia sobie zrób
Ekspert -

Odpowiedzi jest na 74 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Temat Marty1223 i jej powrót do zbilansowanej diety zdjęcia str. 36 i 65

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  71  72  73  74  ...  ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.