Temat Marty1223 i jej powrót do zbilansowanej diety zdjęcia str. 36 i 65
SFD
Wysłana - 01 stycznia 2010 13:24
Marta - dlaczego pozbywasz się żółtka? Chyba, że źle zrozumiałem wypowiedź.
Jasne. Ustabilizować, czyli przytyć. A w Twoim przypadku stabilizacja (czyli wzrost wagi) nie nastąpi jeśli nadal będziesz jadł mniej niż domaga się Twój organizm. Nie będziesz miał ani mięśnia ani tłuszczu. Zaczną pojawiać się problemy z hormonami. Możesz mieć problemy z popędem seksualnym, jest prawdopodobieństwo że zostaniesz bezpłodny. Zaczną się problemy z zębami, skórą. Nie będziesz dostarczał wszystkich niezbędnych witamin i minerałów. Wreszcie wykończysz się na śmierć. Z całym szacunkiem, ale do tego zmierzasz.
Nie wiem czemu się chwalisz tym, że Twoje życie jest zagrożone
Może inaczej: Jaki jest Twój obecny cel? Chcesz utrzymać wagę? Przytyć? Schudnąć?
1262348699000
marta1223
Wysłana - 01 stycznia 2010 13:42
To na co jeszcze czekasz?! Wyjdz z tego bagna jak najszybciej,tlumaczymy Ci od samego poczatku,ze o zycie wlasnie chodzi!!! Musisz zaczac jesc i to wiecej niz potrzebujesz.
Im szybciej zdecydujesz sie na podjecie konretnych kroków,a nie zadnych kombinacji ,tym bedzie dla Ciebie lepiej,nie pozwol by sie to odwlekało w czasie.
Jeszcze raz Ci cos powiem- masz wielkie mozliwosci, pomysl o przyszlosci,o rodzinie,ktora bedziesz chcial zalozyc, a przede wszystkim o sobie,czy chcesz juz tak do konca zycia?
Ciesze sie,ze zobaczyles problem i napisales,to juz duzy i wazny krok,pracuj nad lepszym jutrem ,my Ci pomozemy,ale bez Twoich checi nic nie zrobimy.
1262349723000
marta1223
Wysłana - 01 stycznia 2010 13:58
Rossi spokojnie, tylko w sniadaniu tak cuduje , w ciagu reszty dnia wpadaja zazwyczaj 3 cale jajeczka
1262350705000
marta1223
Wysłana - 01 stycznia 2010 14:00
Wampirate wydaje mi sie,ze problem jest ogromnyi pochodzi z Twojego wnętrza,chcialabym zebys sie zastanowil nad pomoca kogos z zewnatrz,rozmową,abys chociaz sprobowal,bo samemu,ciezko moze byc sobie z tym poradzic...
1262350856000
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Wysłana - 01 stycznia 2010 15:13
Najlepiej gdyby rodzice poważniej się zainteresowali jego problemem bo przez internet nie zdziałamy duzo
Tak byloby najlepiej,chociaz wydaje mi sie,ze rodzice mogą zauwazyc problem,ktory zostanie rozwiazany,jak tylko troche przytyje ,kiedy bedzie chodzilo glownie o psychike.
U mnie to samo: szantaz ze strony,ze jak nie przytyje do 55 to moge zapomniec o prawie jazdy ,a nie dociera do niego,to ze na to potrzeba czasu i nie robienia pochopnych ruchów,dobrze ,ze chociaz mama mnie wspiera i mam oszczednosci na prawko ... A gdy przestalam jesc,to odebrali to jako wybryk,ktory pewnie zaraz sie skonczy,lecz gdy chcialam zaczac normalnie jesc,brakowalo mi ich wspanrcia i moze jeszcze go brakuje ...
1262384565000
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Wysłana - 02 stycznia 2010 10:01
marta1223 po wsparcie możesz tu zawsze pisać jeśli Ci brakuje co do kolegi więcej chęci a na pewno się uda
Rozumiem Cię Marto, miałem tak samo Tłukli mi do głowy tylko że trzeba jeść i nie jestem gruby. Ale brak uzasadnienia powodował że dla mnie było to walenie głową w mur
1262431366000
marta1223
Wysłana - 02 stycznia 2010 17:17
dziękuje ;-* wiem,ze na Was moge liczyc. I tak juz strasznie duzo mi pomogliscie,nie wiem czy sama dalabym rade tyle zrobic.
Rossi a najgorsze,ze tez sami uparliśmy sie na jakas glupia zagrywke z odchudzaniem ,gdy wcale nie bylo to potrzebne :/ Ale chyba w pore sie opamietalismy
Teraz Wampirate musi to zrobic.Wydaje mi sie,ze wszytsko idzie w dobrym kierunku,ale musi byc w pelni swiadomy swojego problemu,bo inaczej moze sie to zle skonczyc
Dzisiaj kolejny trening,cwiczenia identyczne jak poprzednio. Ale do unoszenia nog w lezeniu dolozylam 0,75 kg między stopy,2 kg do przysiadów, kg do wspiec na palce,0,5 kg do ruchów młotkowych.
Nie wiem jak to bedzie w nastepnym tygodniu z treningiem,bo caly tydzien,mam prawko do pozna i chyba dopiero w weekend pokombinuje,nie wiem tylko ,czy wtedy cos zwiekszyc,czy pozostac przy tym samym obciazeniu? I czy wlaczyc w tym tygodniu wiecej aerobow,czy lepiej pozwolic miesniom na regeneraje(leniuchowac)?
1262449059000
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Wysłana - 02 stycznia 2010 17:49
sama powinnaś czuć czy przyda Ci się regeneracja jeśli czujesz się zmęczona odpoczynek dobrze zrobi jak zrobisz przerwe zacznij od tego samego obciązenia