Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Temat Marty1223 i jej powrót do zbilansowanej diety zdjęcia str. 36 i 65

SFD

Wysłana - 01 stycznia 2010 13:24    Edytuj Cytuj
Marta - dlaczego pozbywasz się żółtka? Chyba, że źle zrozumiałem wypowiedź.

Jasne. Ustabilizować, czyli przytyć. A w Twoim przypadku stabilizacja (czyli wzrost wagi) nie nastąpi jeśli nadal będziesz jadł mniej niż domaga się Twój organizm.
Nie będziesz miał ani mięśnia ani tłuszczu. Zaczną pojawiać się problemy z hormonami. Możesz mieć problemy z popędem seksualnym, jest prawdopodobieństwo że zostaniesz bezpłodny. Zaczną się problemy z zębami, skórą. Nie będziesz dostarczał wszystkich niezbędnych witamin i minerałów. Wreszcie wykończysz się na śmierć.
Z całym szacunkiem, ale do tego zmierzasz.

Nie wiem czemu się chwalisz tym, że Twoje życie jest zagrożone

Może inaczej: Jaki jest Twój obecny cel? Chcesz utrzymać wagę? Przytyć? Schudnąć?

marta1223

Wysłana - 01 stycznia 2010 13:42    Edytuj Cytuj
To na co jeszcze czekasz?! Wyjdz z tego bagna jak najszybciej,tlumaczymy Ci od samego poczatku,ze o zycie wlasnie chodzi!!! Musisz zaczac jesc i to wiecej niz potrzebujesz.

Im szybciej zdecydujesz sie na podjecie konretnych kroków,a nie zadnych kombinacji ,tym bedzie dla Ciebie lepiej,nie pozwol by sie to odwlekało w czasie.

Jeszcze raz Ci cos powiem- masz wielkie mozliwosci, pomysl o przyszlosci,o rodzinie,ktora bedziesz chcial zalozyc, a przede wszystkim o sobie,czy chcesz juz tak do konca zycia?

Ciesze sie,ze zobaczyles problem i napisales,to juz duzy i wazny krok,pracuj nad lepszym jutrem ,my Ci pomozemy,ale bez Twoich checi nic nie zrobimy.

marta1223

Wysłana - 01 stycznia 2010 13:58    Edytuj Cytuj
Rossi spokojnie, tylko w sniadaniu tak cuduje , w ciagu reszty dnia wpadaja zazwyczaj 3 cale jajeczka

marta1223

Wysłana - 01 stycznia 2010 14:00    Edytuj Cytuj
Wampirate wydaje mi sie,ze problem jest ogromnyi pochodzi z Twojego wnętrza,chcialabym zebys sie zastanowil nad pomoca kogos z zewnatrz,rozmową,abys chociaz sprobowal,bo samemu,ciezko moze byc sobie z tym poradzic...

s.m.p.a. ODŻYWIANIE

Wysłana - 01 stycznia 2010 15:13    Edytuj Cytuj
Najlepiej gdyby rodzice poważniej się zainteresowali jego problemem bo przez internet nie zdziałamy duzo
Ekspert -

marta1223

Wysłana - 01 stycznia 2010 23:22    Edytuj Cytuj
Tak byloby najlepiej,chociaz wydaje mi sie,ze rodzice mogą zauwazyc problem,ktory zostanie rozwiazany,jak tylko troche przytyje ,kiedy bedzie chodzilo glownie o psychike.

U mnie to samo: szantaz ze strony,ze jak nie przytyje do 55 to moge zapomniec o prawie jazdy ,a nie dociera do niego,to ze na to potrzeba czasu i nie robienia pochopnych ruchów,dobrze ,ze chociaz mama mnie wspiera i mam oszczednosci na prawko ...
A gdy przestalam jesc,to odebrali to jako wybryk,ktory pewnie zaraz sie skonczy,lecz gdy chcialam zaczac normalnie jesc,brakowalo mi ich wspanrcia i moze jeszcze go brakuje ...

s.m.p.a. ODŻYWIANIE

Wysłana - 02 stycznia 2010 10:01    Edytuj Cytuj
marta1223 po wsparcie możesz tu zawsze pisać jeśli Ci brakuje
co do kolegi więcej chęci a na pewno się uda
Ekspert -

SFD

Wysłana - 02 stycznia 2010 12:22    Edytuj Cytuj
Rozumiem Cię Marto, miałem tak samo
Tłukli mi do głowy tylko że trzeba jeść i nie jestem gruby. Ale brak uzasadnienia powodował że dla mnie było to walenie głową w mur

marta1223

Wysłana - 02 stycznia 2010 17:17    Edytuj Cytuj
dziękuje ;-* wiem,ze na Was moge liczyc. I tak juz strasznie duzo mi pomogliscie,nie wiem czy sama dalabym rade tyle zrobic.

Rossi a najgorsze,ze tez sami uparliśmy sie na jakas glupia zagrywke z odchudzaniem ,gdy wcale nie bylo to potrzebne :/ Ale chyba w pore sie opamietalismy

Teraz Wampirate musi to zrobic.Wydaje mi sie,ze wszytsko idzie w dobrym kierunku,ale musi byc w pelni swiadomy swojego problemu,bo inaczej moze sie to zle skonczyc

Dzisiaj kolejny trening,cwiczenia identyczne jak poprzednio. Ale do unoszenia nog w lezeniu dolozylam 0,75 kg między stopy,2 kg do przysiadów, kg do wspiec na palce,0,5 kg do ruchów młotkowych.

Nie wiem jak to bedzie w nastepnym tygodniu z treningiem,bo caly tydzien,mam prawko do pozna i chyba dopiero w weekend pokombinuje,nie wiem tylko ,czy wtedy cos zwiekszyc,czy pozostac przy tym samym obciazeniu? I czy wlaczyc w tym tygodniu wiecej aerobow,czy lepiej pozwolic miesniom na regeneraje(leniuchowac)?

s.m.p.a. ODŻYWIANIE

Wysłana - 02 stycznia 2010 17:49    Edytuj Cytuj
sama powinnaś czuć czy przyda Ci się regeneracja jeśli czujesz się zmęczona odpoczynek dobrze zrobi
jak zrobisz przerwe zacznij od tego samego obciązenia
Ekspert -

Odpowiedzi jest na 74 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Temat Marty1223 i jej powrót do zbilansowanej diety zdjęcia str. 36 i 65

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  71  72  73  74  ...  ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.