Temat Marty1223 i jej powrót do zbilansowanej diety zdjęcia str. 36 i 65
Wampirate
Wysłana - 19 grudnia 2009 20:18
Rozumiem z ta micha... Postaram się. Ale bynajmniej chcialbym zaczac cos robic powazniej z tymi cwiczeniami.
Znawca -
1261250305000
marta1223
Wysłana - 20 grudnia 2009 00:33
najpierw jedz!!! musisz to zrozumiec,bo cwiczenia nic Ci nie dadza,a wieksze prawdopodobienstwo ,ze przyniosa same szkody. Nie zbudujesz miesni z niczego!
1261265618000
Wampirate
Wysłana - 20 grudnia 2009 12:08
Czemu wy uwazacie ze ja nic nie jem? Przeciez wam rozpisalem ile jem i kiedy.
Znawca -
1261307285000
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Wysłana - 20 grudnia 2009 13:43
nie uważam że nic nie jesz uważam że w tym wieku masz większe zapoterzebowanie a niepotrzebnie sobie coś ubzdurałeś ... i z pewnością inni też tak uważają więc zmieniaj powoli jedzenie dodawaj i będzie ok jesteśmy tu przeculeni na tym punkcie bo wielu jest ludzi takich jak Ty i robicie sobie tylko krzywdę pozrd
Wierze,ze gdy tylko zaczniesz wiecej jesc ,poczujesz sie lepiej i zmienisz nastawienie do jedzenia,ono ma Ci dodawac energii do zycia i zapewnic zdrowie w przyszlosci. Musisz to zrozumiec. Początki zawsze są trudne,musisz sie nastawic ,ze to nie zmieni sie w ciagu jednego dnia ,czy tygodnia,ale ta praca poplaci i zobaczysz bedzie dobrze ;)
S.m.p.a jak juz wspomnial codziennie spotyka sie z takimi sytuacjami,ktorych doswiadczyles Ty , rossi i ja,dlatego pownienes wracac szczegolna uwage na jego slowa. To ma Ci pomoc z tego wyjsc.
1261315204000
marta1223
Wysłana - 20 grudnia 2009 22:28
dzis dzien beztreningowy i w posilkach chcialam troszke ograniczyc ww,nie podliczalam nic w vitalmaxie,ale wydaje mi sie za troszke za duzo bialka dowalilam ;)
śniadanie:owsiane,rodzynki,migdały,kakao,troszke serka wiejskiego,mandarynka, nastepnie:jajecznica z dwoch jajek, migdały,pomidor,ogorek,salata ok 130 g kurczaka,migdały,,pomidory 100 g kurczaka 10 g oliwy,migdały,pomidory 40 g serka wiejskiego,10g oliwy,2 pomidory
Mam pytanie,bo ten kurczak ktorego jadlam byl doprawiony,takiego mama kupila. Za pewne w przyprawie byla sol i jakies inne ziola.Czy powinnam tego unikac?
A i jeszcze jedna rzecz.Po wycieczce ,gdy ogladalam zdjecia,zauwazylam(zreszta nie tylko ja),ze jestem dziwnie pomaranczowa w porownaniu do innych ;p to chyba sprawka tych pomidorow.
1261344490000
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Wysłana - 20 grudnia 2009 22:32
białka powinno być ok możesz być pomarańczowa od dużej ilości karotenu ale powinno to zdrowiej wyglądać możesz dać zdjęcia ocenimy z checia co do przypraw możesz używać te ze sklepów są cześto przesadzone więc z rozwagą sama jak najbardziej korzystaj z ziół
Ja zjadałem w lato codziennie dużo papryki i pomidorów. Miałem strasznie pomarańczowe dłonie. Trzyma do teraz, choć nieco mniej ;)
1261402815000
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Wysłana - 21 grudnia 2009 14:57
dziś kolega w pracy powiedaział cos ty taki pomarańczowy a zażywam beta karoten cały czas wcześniej nie zauważałem tego ale widocznie widać to tak na of top
hehe marcheweczki, ale przynajmniej nie musimy latac na solarium,troszke sie przy tym zaoszczedzi i pieniedzy i zdrowia ;)
Dzis planuje zrobic ostatni dzien treningu,powoli tez nastawiam sie psychicznie na wielka uczte swiateczna :D Tak mysle,ze ewentualnie jak znajde czas to w przerwie pobiegam sobie,czy poskacze na skakance. Jeszcze mam pytanie,czy zaszkodziloby gdybym np w swieta przeprowadzala treningi,wiadomo bedzie wiecej ww i tluszczu w posilkach,ale to tak z ciekawosci zapytalam :)