B/T/W: 2,1 g/1,3 g/2,4 g
Posiłek 1
Omlet z kuchni SFD
Jaja kurze całe 3 szt. - 180 g
Płatki owsiane - 50 g
Mąka pszenna - 15 g
Mleko 3,5% - 50 g
Ananas - 100 g
B/T/W/kcal: 29/21/61/555
Posiłek 2
Pierś z kurczaka - 170 g
Orzechy włoskie - 30 g
Pomidor - 100 g
Oliwa z oliwek - 25 g
42/47/3/600
Posiłek 3 przedtrenigowy
Pierś z kurczaka - 150 g
Kasza gryczana - 100 g
45/5/63/485
Posiłek 4 potreningowy
Pierś z kurczaka - 120 g
Kasza gryczana - 120 g
Dynia, pestki - 20 g
Jabłko - 100 g
45/12/88/650
Posiłek 5
Ser twarogowy półtłusty - 160 g
Jogurt naturalny 2% - 100 g
Oliwa z oliwek - 20 g
Papryka czerwona - 100 g
Dynia, pestki - 30 g
41/40/19/597
Trening: 3x w tygodniu FBW 15-10-5, 2x/tydz. HIIT w dni nietreningowe i 1x/tydz. aeroby 60 minut.
Będę wdzięczny za wszelkie poprawki, sugestie, pomoc.
Pozdrawiam!
Płeć: Mężczyzna
Wiek: 25
Waga: 97
Wzrost: 185
Obwód klatki: 110
Obwód ramienia: 41
Obwód talii: 96
Obwód uda: 67
Obwód łydki: 41
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: BMI - 28,3
Aktywność w ciągu dnia: niska
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: Uprawiany sport lub inne formy aktywności : 3x w tygodniu trening siłowy, 1x w tygodniu koszykówka 80 minut
Odżywianie: dieta na masę od lipca do dnia dzisiejszego
Cel: redukcja rozłożona w czasie
Ograniczenia żywieniowe: nie ma
Stan zdrowia: -
Preferowane formy aktywności fizycznej: Na redukcji planuję 3x w tygodniu trening siłowy po ok. 60 min FBW 15-10-5 oraz w dni nietreningowe 2x HIIT i 1x aeroby 60 min
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: żadne
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: Nie planuję, ale jest możliwe.
Stosowane wcześniej diety: Dieta na masę od lipca 2010 do teraz. Na starcie ważyłem 85 kg, obecnie 97 kg.