___________________________
no pain no gain
...
Napisał(a)
trawe z pod akademika bede zjadal i kore obgryzal haha :D
...
Napisał(a)
zrobiłem ten sos z jogurta naturalnego i koncentratu ale przesadzilem z tym drugim :P kwachhhh az sie morda wykrzywia :D ale nastepnym razem dam poprostu mniej :) haha mysle ze bedzie ok
___________________________
no pain no gain
...
Napisał(a)
No co Ty. Ja do 180g jogurtu dodaje małą łyżkę koncentratu, nawet nie pełną. Smak jest super i żadnych kwachów.
Jak gotujesz ryż do tego to możesz dodatkowo zrobić go w kostce rosołowej, też zmienia smak mdłego ryżu. Żadna nowość ale mi pomogła
Jak gotujesz ryż do tego to możesz dodatkowo zrobić go w kostce rosołowej, też zmienia smak mdłego ryżu. Żadna nowość ale mi pomogła
...
Napisał(a)
A ja mam parę przepisów na ryż:
Pod koniec gotowania ( około 5 min przed) dolać mleka i gotować około 5 min. Smak ryżu się zmienia, nie jest taki mdły.
Sposób z kostką rosołową też dobry
10 min przed końcem gotowania dolać półszklanki mleka z łyżką miodu. Mieszać gotując. Fajny smak wychodzi.
Bazylia, koncentrat pomidorowy i ładny sosik wychodzi.
Smacznego :)
Pod koniec gotowania ( około 5 min przed) dolać mleka i gotować około 5 min. Smak ryżu się zmienia, nie jest taki mdły.
Sposób z kostką rosołową też dobry
10 min przed końcem gotowania dolać półszklanki mleka z łyżką miodu. Mieszać gotując. Fajny smak wychodzi.
Bazylia, koncentrat pomidorowy i ładny sosik wychodzi.
Smacznego :)
...
Napisał(a)
za chwile będe robił dam bardzo mało koncentratu :P bo poprzednio GRUBO przesadziłem :p btw tu macie moj nowy dziennik treningowy https://www.sfd.pl/Mój_pierwszy_dziennik_treningowy-t652202.html :) dzięki wszystkim za pomoc :)
___________________________
no pain no gain
Polecane artykuły