...
Napisał(a)
Przez 4 miesiące robiłem tak. Gdy zabierałem jedzenie do szkoły to np. do pojemnika kładłem mięcho na to świerzo ugotowany makaron zasypywałem surówką i polewałem oliwą, potem szybko do termoizolacyjnego pojemnika. Czy gdy na gorące jedzenie lałem oliwę i potem przebywała ona w dośc wysokiej temperaturze przez kilka godzin to nie zaszkodziło jej? Czy powonienem brać oliwę w osobnym pojemiku i polewać posiłek bezpośrednio przed jedzeniem?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
nie ma potrzeby te jedzenie ma mniej niz 100C, oliwa z oliwek nie utlenia sie w takiej temp.
Praktyk nie teoretyk, f***'ty nie bzdety
...
Napisał(a)
Nie zaszkodzi, ew. moze dojsc do lekkiej fermentacji warzyw pod wplywem czasu i wysokiej temp, np po 5h w 30 stopniach C lub gdy bierzesz wczorajsza surowke.
Moderator działu Odżywianie
Polecane artykuły