SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Co z tą oliwą

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 697

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 37 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 510
Przez 4 miesiące robiłem tak. Gdy zabierałem jedzenie do szkoły to np. do pojemnika kładłem mięcho na to świerzo ugotowany makaron zasypywałem surówką i polewałem oliwą, potem szybko do termoizolacyjnego pojemnika. Czy gdy na gorące jedzenie lałem oliwę i potem przebywała ona w dośc wysokiej temperaturze przez kilka godzin to nie zaszkodziło jej? Czy powonienem brać oliwę w osobnym pojemiku i polewać posiłek bezpośrednio przed jedzeniem?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 41 Napisanych postów 1869 Wiek 38 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 6274
nie ma potrzeby te jedzenie ma mniej niz 100C, oliwa z oliwek nie utlenia sie w takiej temp.

Praktyk nie teoretyk, f***'ty nie bzdety

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6266 Napisanych postów 76018 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 754780
Nie zaszkodzi, ew. moze dojsc do lekkiej fermentacji warzyw pod wplywem czasu i wysokiej temp, np po 5h w 30 stopniach C lub gdy bierzesz wczorajsza surowke.

Moderator działu Odżywianie

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

BF

Następny temat

HIIT redukcja tłuszczu dieta rześba

WHEY premium